Innlegg

Viser innlegg fra januar 25, 2009

Uheldig reklame for Cubus

Jeg leser på dagbladet at jentebabyen som er funnet forlatt og død i Stavanger ble funnet i en Cubus-pose. Ikke helt heldig for Cubus dette. I artikkelen klarer Cubus å reklame litt for denne posten. Blant annet tror betjeningen i en Cubus-butikk i Stavanger at det er den nest største typen det er snakk om, det er en papirpose, den er 40cm høy, og 30cm bred, har en flat bunn og hanker av sammentvinnet papp. Er virkelig all reklame god reklame?

Google søk - Trodde jeg hadde fått virus

Jeg brukte Google litt før i dag og ble litt skeptisk når jeg fikk opp "Dette webområdet kan skade datamaskinen din" på alle resultatene? Dette har jeg tidligere fått opp på useriøse sider som sannsynlivis inneholder virus el., men nå kom det på alle søkeresultatene uansett hva jeg søkte på! Jeg begynte å lure om jeg hadde fått virus eller noe, og kjørte en antivirusskanning. Men fant ingenting. Så da er det godt at jeg leser på dagbladet at det er Google som har hatt problemer, og ikke noe virus hos meg som er årsaken :)

Charterber 2009 - Her er noen av deltagerne

Jeg søkte på nettet og fant noen av deltagerne som skal være med på Charterfeber 2009 som starter i februar. Svein tar med seg kompisen som han hadde med i sesong 1, og ellers ser det ut som det satses på modelljenter. Bloggen til én av deltagerne som skal være med, Janis Maria, finner du her .

Man U har 12 mann på banen - Ikke rart de vinner!

Premier League er utrolig jevn. Om det blir Man U, Chelsea eller Liverpool som vinner tilslutt er vanskelig å si. Det er 11 mot 11 ut på banen. Men man kan lure noen ganger om Man U har 12 mann på banen. 11 spillere og dommeren som går for seier. Jeg skjønner godt at Scolari hevder dette. Kanskje derfor Man U leder så langt?

Antioksidanter - viktige kilder

Det skrives mye om antikosidanter for tiden i forbindelse med de omstridte pillene VitaePro . Antioksidanter er viktige for kroppen, men det strides om kroppen tar de opp i samme grad i pilleform som i sin naturlige form. Generelt sett er det høyt innhold av antioksidanter i bær, nøtter og kaffe: Bær : bjørnebær, jordbær, tranebær, bringebær, blåbær Nøtter : Valnøtter, pekannøtter Kaffe Så da kan jeg varmt anbefale min herlige jordbær smoothie oppskrift ! Så får du i deg masse antioksidanter!

Smoothie oppskrift - Herlig godt!

Smoothie har blitt mer og mer populært de senere årene. De selges nå i matbutikker, kafeer og andre steder. Men hvorfor kjøpe dyrt når du kan lage den billig selv? Her er min favoritt smoothie oppskrift : 3 store eller 6 små jordbær 1 banan 2-3 dl eplejuice eller appelsinjuice Dette gir 4-5 dl herlig smoothie. Om sommeren kjøper jeg alltid jordbærene ferske, mens om vinteren kjøper jeg jordbærene i frysedisken. Jeg bruker en veldig enkel og billig stavmikser til å mikse alt sammen. Jeg tror den koster rundt 200kr. Og det blir langt mindre oppvask med en stavmikser enn med en smoothie-mikser. Så nå som det er vinter tar jeg noen jordbær fra fryseren, legger de i et stort glass, heller over juice og tar oppi en banan, venter noen minutter til de frosne jordbærene begynner å tine, og mikser alt sammen. Da får jeg en herlig god og kald jordbær-smoothie. Mmmmmmmm!

Buss til Trysil med Trysilekspressen - avganger og pris

Hvis du vurderer å ta en helg i Trysil og bor i Oslo eller omegn har du flere bussavganger å velge mellom. Trysilekspressen kjører (per 9/2-2011): Fredager går det buss fra Oslo bussterminal kl 16.00, 19.00 og kl 21.30 som er fremme henholdvis kl 19.45, 22.45 og 01.15 i Trysil. Søndager går det buss fra Trysil kl 10.45, 13.45 og 16.45 som er fremme henholdvis kl 14.35, 17.35 og kl 20.35 på Oslo bussterminal. Pris for bussbillett er 335kr per vei. Er man en gruppe på 2-8 personer får man 25% rabatt, 33% rabatt fra og med 9 personer hvis man forhåndsbestiller minst 24 timer på forhånd. Mer info om dette her .

Vitser - Om Rema 1000 og fanger

Alle barna handlet på Rema 1000 unntatt Arne Brimi, han handlet på Rimi. Og så var det fangen som spurte om han kunne få rømme til middag... Politisjefen: - Pass på de fangene i celle B2! Vakten: - OK, viss det blir noe bråk så er det rett ut! Og så leser jeg på db.no at noen har ranet Rema 1000 med en øks. Trodde de var så billig at de nesten ikke har penger i safen? Går det forresten an å rane en skogseier med en øks? Det må ta utrolig lang tid å stjele en skog ihvertfall!

Ungkaren 2009 digger Stureplan

Ungkaren 2009 , Jørgen Festervoll liker tydeligvis seg godt på Stureplan i Stockholm. Særlig hvis man skal dømme etter alle bildene man finner av ham på Google . For der finner man veldig mange bilder hvor han er og fester på Stureplan. Og ut fra de bildene skulle man ikke tro han trengte et tv-program for å finne seg en dame. Her , her og her er noen av bildene man finner av ham på Google. Les gjerne også mitt blogginnlegg fakta om ungkaren 2009 . Alle mine blogginnlegg om ungkaren 2009 finner du her: Ungkaren 2009

Charterfeber 2009 - Ny sesong på TV3

Så er det klart for en ny sesong med Svein og chartergjengen i TV3-programmet Charterfeber . Programmet begynner i starten av februar tror jeg. Gleder meg stort! Her kan du lese en intervju med Svein Østvik , bedre kjent som Charter-Svein .

VitaePro - en bløff?

Kosttilskuddet VitaePro er blitt solgt til mer enn 100.000 nordmenn. Vitalab , selskapet bak VitaePro hevder de har mange vitenskapelige studier som dokumenterer effekten av antioksidantene som finnes i VitaePro. Men alle disse studiene har testet den isolerte effekten av hver enkelt antioksidant i sin naturlige form i frukt og grønnsaker så vidt jeg har skjønt. Og ikke kombinasjonen slik den er er VitaePro. Altså er ikke VitaePro-pillene testet om de har noen effekt i det hele tatt. Dette blir litt som å si at ulike bildeler virker hver for seg, og ikke teste hvordan de fungerer sammen når de settes sammen i en bil. Antioksidanter som finnes naturlig i frukt og grønnsaker antas altså å ha helsebringende effekter i sin naturlige form. Men flere forskere mener antioksidanter ikke gir effekt når de kommer i pilleform. Så da er kanskje 100.000 nordmenn blitt lurt? Her og her kan du lese om TV2 kritiske artikler om VitaePro. Og her kan du lese NRKs kritiske artikkel om VitaePro.

Norge har gjort et godt VM

Norge tapte i kveld 31-30 mot Polen er dermed ute av VM. Men Norge har gjort et meget godt VM, og var bare et halmstrå fra semifinale da de røk ut mot Polen etter å ha ledet de siste 10 minuttene. Og de vant mot Tyskland, som vant forrige VM. Så jeg synes vi skal være stolte av Norges innsats, og glede oss til neste mesterskap. For da skal vi komme enda nærmere finalen!

Rema 1000 er feige - tørr ikke sammenligne seg med sine egentlige konkurrenter

Vi har tidligere blitt vant til å lese om VG og andre mediers matbørs der de sammenligner prisen på en rekke matvarer i de største matkjedene i Norge. Og dette har skjerpet konkurransen mellom kjedene. De som typisk er med i slike prissammenligninger er: Kiwi, Rema 1000, Joker, Bunnpris, Coop Prix, Meny, Rimi, Ica Supermarked, Ultra, Coop Mega. Allerede her synes jeg det er viktig å påpeke at disse kan grupperes i to hovedgrupper: De som først og fremst ønsker å være billigst og som har et mindre vareutvalg: Rema 1000 , Kiwi , Joker , Bunnpris , Coop Prix , Rimi . De som fokuserer på et stort vareutvalg: Meny , Ica Supermarked , Ultra , Coop Mega . Og nå sist har Rema 1000 begynt med sine egne prissammenligninger. Men sammenligner de seg med Kiwi, Prix og Rimi? Nei, de tørr bare å sammenligne seg med Meny, Coop Mega, Ultra og Ica Supermarked! Feigt Rema 1000! Her kan du lese om Rema 1000 sin prissammenligning. Her er forøvrig en prissammmenligning fra Nettavisen i september 2008.

Hvordan telle på spansk

Uno, dos, tres, cuatro, cinco . De fleste kan vel telle til fem. Men hvem kan telle til ti? Hva er for eksempel ni eller tolv på spansk? Og ti og tjue? Nå vet jeg det! Jeg brukte online ordboken Gringooo når jeg skal sjekke hva ting betyr på spansk. Det er en ordbok som oversetter både norsk-spansk og spansk-norsk . Og den er gratis :) Og er du interessert kan du også lese om hvordan telle på dansk .

Israel bør betale eller forvente verdensboikott

Israel har flatbombet Gaza. Og de har ikke skilt mellom militære mål, barneskoler, fiskebåter, drivhus og moskeer ifølge Norsk Folkehjelps sjef Petter Eide som i disse dager inspiserer de enorme ødeleggelsene. Så nå som krigen er over starter gjennombyggingen av Gaza. Og det blir dyrt. Meget dyrt. Siden Israel har bevisst bombet alt de har kommet over synes jeg den vestlige verden som skal hjelpe å bygge opp samfunnet igjen bør sende regningen i Israel. Og hvis de ikke betaler? Ja, da bør vi boikotte dem. For det er ikke Israel som bestemmer i verden. Det er FN. Og det bør FN gjøre klart. Punktum finale.

Aarøy den nye Flo for Drillo

Egil Drillo Olsen har offentlig sin første landslangstropp etter combacket i dag. Og han har blant annet valgt Tor Hogne Aarøy fra Aalesund på grunn av luftstyrken. Og alle vet at Drillo elsker lange baller fremover. Så øyner vi en ny Flo på landslaget i Aarøy?

Dette visste du ikke om Philips

Deres første produkt var lyspæren som kom litt etter de startet opp i 1891. I 1939 oppfant de den elektriske barbermaskinen , Philishave. I 1963 oppfant de musikkkassetten , også kalt compact audio tape cassette. 1972: Philips produserer den først videospilleren i verden for hjemmebruk. 1983: Philips lanserer CD´en , compact disc. Synd at dette innovative selskapet sliter og må kutte mange stillinger nå på grunn av finanskrisen.

Oslo trenger mer synlig politi!

Jeg leser i dag at Justis- og politidepartementet har bevilget 242 millioner ekstra til politiet. Det betyr blant annet 100 nye politistillinger i Oslo . Og det er på tide! For man skal ikke føle seg redd på kvelden, føle seg utrygg over å gå i noen deler av Oslo, se på at kjeltringer kan holde på med sitt i fred, og ellers føle at Oslo er mindre trygt enn byer som for eksempel New York, London eller Berlin!