lørdag 31. juli 2010

Morsom video der Toy Story møter Inception

Har du sett filmen Inception vil du kjenner igjen elementer fra den i videoen under der man blander inn elementer av Inception i Toy Story :)
PS! Husk å ha på lyden! 

Morsom reklame om siste operativsystem fra Apple iOS 4 på Iphone 3G

Iphone er i vinden for tiden, sjekk ut denne fantastiske reklamen av en Iphone 3G med siste operativsystem iOS 4 fra Apple.
Ikke akkurat responsiv slik Apple ønsker :)


onsdag 28. juli 2010

Sensommertest av sommerøl kommer snart

Følg med, snart kommer en sensommertest av sommerøl!

mandag 26. juli 2010

54 millioner solgte smarttelefoner 1. kvartal 2010

Jeg leser på VG at det ble solgte hele 54,3 millioner smarttelefoner 1. kvartall i år. Det er en oppgang på 48,7%

Smarttelefoner med Android operativsystemet vokser raskest med en vekst på hele 707% i Nord-Amerika sammenlignet med 1. kvartall 2009. I tall økte Android-baserte telefoner fra 575.000 til 5,2 millioner enheter. 

Apples Iphone selger likevel mer i dette segmentet med 8,3 millioner enheter, en oppgang på 112%.

Men både Android og Iphone må se seg slåss av Symbian-baserte mobiltelefoner som solgte hele 24,1 millioner enheter i samme periode ifølge VGs artikkel.

Imponerende salgsstart for Iphone 4 - 1.7 millioner solgte første 3 dager

Jeg leser på tu.no at Apple solgte 1,7 millioner Iphone 4 de første tre dagene i USA. Ikke dårlig Apple. Særlig ikke når nettbutikken var nede i flere timer grunnet stor trafikk ifølge VG. Det store salgstallet skyldes trolig all mediaomtale telefonen har fått i forkant av lansering. Det blir spennende å se om salget holder seg godt de neste månedene også. 

Og i slutten av denne uken blir Iphone 4 også lansert i Norge ifølge e24.no Telefonen vil da koste 4890kr for 16GB-modellen, og 5790kr for 32GB-modellen uten kontrakt. Men den vil ikke kunne bli kjøpt uten abonnement i Norge, det er derfor foreløpig usikkert hva den vil koste med bindingstid. Artig er det også å sammenligne prisen med hva delene koster tilsammen, nemlig 1300kr ifølge VG.

Er du blant dem som skal kjøpe Iphone 4, så husk å holde den riktig så du får dekning. For den litt spesielle antenneløsningen for Iphone 4 gjør at du får dårlig dekning hvis du holder på et område på siden av telefonen. Mer om antenneproblemene for Iphone 4 kan du lese hos VG.
 
Det blir spennede å se om salgstallet blir like fenomenalt i Norge også. Gleder mer til de første tallene kommer for Norge!

Test av Samsung Galaxy S - Koreansk eleganse

Jeg leser på tu.no at Samsungs siste smartelefon med operativsystemet Android, Samsung Galaxy S, får terningkast 6.

Den kan blant annet by på versjon 2.1 av Android, 1 GHz prosessor, 6 megapiksels kamera og en super Amoled skjerm på 480x800 piksler. For bare vel 4500kr (juli 2010).

Også VG gir telefonen terningkast 6


Det virker som Samsung er i vinden for tiden. For ikke bare har de gitt ut denne fantastiske telefonen, men de har også gitt ut en flott telefon, Samsung Wave, med sitt egenutviklete operativsystem Bada som har fått god omtale. Godt gjort Samsung! Bra Apple og HTC får skikkelig konkurranse på smarttelefonmarkedet.