lørdag 30. januar 2010

Flere morsomme bilder og skilt

VG har kommet med en ny artikkel om morsomme skilt og oppslag fra hele verden. Veldig bra VG! bilde 9 i serien, er det mest fantastiske nabovarsel jeg har lest! Morsomt og ærlig :)


Det begynner slik:
"Kjære naboer, vi skal ha fest lørdag kveld. Vi har kjøpt inn øl og hjemmebrent fore nesten ti tusen, så vi regner med det blir et fyllekalas blokken aldri har sett før. Dæven vi gleder oss!" Og fortsetter i samme stil. Få det med deg!


For mer moro så anbefales flere morsomme bilder, morsomme videoklipp og blondine vitser.

Morsom video om en World Of Worcraft-spiller

Få med deg denne videoen om en World of Warcraft-spiller som har levd seg maksimalt inn i spillet :)For mer morsomt kan du sjekke ut disse morsomme bildene, morsomme vitser eller flere morsomme videoklipp.

Lekkasje om Paradise Hotel Norge 2010

Jeg leser på VG at én av deltagerne i Paradise Hotel Norge 2010 er avslørt. Og hvem er det? Jo selvsagt er det Petter Pilgaard som vant fjorårets Paradise Hotel. Om det bare er en kort opptreden, eller et lengre opphold han vil ha på hotellet er ukjent.

Hvem de andre deltagerne er er foreløpig ukjent. Men hvis mye tyder på at det deltagerlisten blir lekket av TV3 innen en måneds tid. For fjorårets innspilling begynte på samme tid, og da ble deltagerne i Paradise Hotel avslørt 14. februar.