mandag 26. juli 2010

Imponerende salgsstart for Iphone 4 - 1.7 millioner solgte første 3 dager

Jeg leser på tu.no at Apple solgte 1,7 millioner Iphone 4 de første tre dagene i USA. Ikke dårlig Apple. Særlig ikke når nettbutikken var nede i flere timer grunnet stor trafikk ifølge VG. Det store salgstallet skyldes trolig all mediaomtale telefonen har fått i forkant av lansering. Det blir spennende å se om salget holder seg godt de neste månedene også. 

Og i slutten av denne uken blir Iphone 4 også lansert i Norge ifølge e24.no Telefonen vil da koste 4890kr for 16GB-modellen, og 5790kr for 32GB-modellen uten kontrakt. Men den vil ikke kunne bli kjøpt uten abonnement i Norge, det er derfor foreløpig usikkert hva den vil koste med bindingstid. Artig er det også å sammenligne prisen med hva delene koster tilsammen, nemlig 1300kr ifølge VG.

Er du blant dem som skal kjøpe Iphone 4, så husk å holde den riktig så du får dekning. For den litt spesielle antenneløsningen for Iphone 4 gjør at du får dårlig dekning hvis du holder på et område på siden av telefonen. Mer om antenneproblemene for Iphone 4 kan du lese hos VG.
 
Det blir spennede å se om salgstallet blir like fenomenalt i Norge også. Gleder mer til de første tallene kommer for Norge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei! Har du en mailadresse jeg kan nå deg på? hilsen Celine 26 år :)

Anonym sa...

Hei Celine, hva vil du?