onsdag 10. mars 2010

En viktig film å se for alle som ikke kjenner Se&Hørs arbeidsmetoder!

Nå nærmer det seg premiere for filmen En helt vanlig dag på jobben som er basert på boken med sammen navn som jeg leste sist jul. Filmen handler om tidligere Se&Hør journalist Håvard Melnæs og om de heller tvilsomme arbeidsmetodene Se & Hør bruker i sitt arbeid for å skaffe seg noe å skrive om. 

Noe av det som omtales i boken er den stadige forfølgelsen av kronprinsesse Mette-Marit. Og ikke minst utnyttelsen av at Svein O Høiby, Mette-Marits far, som stadig var blakk og trengte penger, noe Se&Hør gav ham mot at han stadig stilte opp i absurde saker i ukebladet.


Derfor er det veldig interessant å vite om Mette-Marit skal se filmen slik VG skriver idag. Selv tror jeg det. Og jeg tror mange andre også vil se den. For den er viktig for folk som ikke kjenner til Se&Hørs arbeidsmetoder. For jeg tviler på om like mange hadde kjøpt ukebladet hvis de hadde visst hvordan de hadde jobbet.
Hva synes du?


Les også
Alt om Paradise Hotel Norge 2010
Blondine vitser du vil le deg ihjel av

1 kommentar:

Anonym sa...

Vet godt hvordan de jobber..de betaler. Dermed var det noen fra regionen her som faktisk et par ganger tok kontakt med bladet, fortalte sine historier og fikk lønna. Siden de gjentok dette, må det ha fristet med mer penger, så jeg regner med bladet betaler bra. Hehe..
Men måten de brukte Sven O. på, var ufyselig.