lørdag 12. desember 2009

Morsom reklame

Jeg så nylig en utrolig morsom reklame som jeg synes dere bør se!Ønsker du å se mer kan du sjekke ut disse morsomme videoklippene.

torsdag 10. desember 2009

Barack Obama i Oslo

Barack Obama er for tiden i Oslo i forbindelse med at han mottok Nobels fredspris i dag. Her er bilder fra hvor han bor i Oslo; Grand Hotell:


Senere i kveld er det mulig han vil komme ut på balkongen og hilse på folkemengden som står utenfor.

tirsdag 8. desember 2009

Burde Barack Obama inviteres til Oslo for Nobels fredspris?

På onsdag eller torsdag kommer Barack Obama til Oslo i forbindelse med at han er tildelt Nobels fredspris. I den forbindelse er det et enormt sikkerhetsopplegg som vil bli ivertsatt i og rundt Oslo. VG kan fortelle at et rakettskjold kan, om nødvendig, skyte ned mistenkelige fly under Obamas besøk i Oslo. Over hundre, kanskje over tohundre, agenter fra Secret Service vil være i Oslo i forbindelse med besøket. Og politiet har fått 80 millioner ekstra til å sette inn ekstramannskaper i forbindelse med besøket. 

Er det virkelig verdt å inviterte Barack Obama til Oslo? Det virker ikke som han setter særlig pris på prisen. Han ønsker ikke å delta på fredprisutdelingen ifølge VG. Han vil ikke la seg intervjue.  Han vil ikke på utstilling til ære for ham selv på Fredssenteret. Han virker arrogant ifølge PR-eksperter. Kunne man heller sendt en pokal til Washington i stedet for å invitere ham til Oslo? Eller burde heller en annen person få prisen?

For en av grunnene til at Barack Obama har fått fredprisen er at man håper man skal kunne hjelpe Obama til å fokusere på fred i sin regjeringsperiode. At han med fredsprisen skal bli inspirert til å handle i retning fredelige løsninger i verdens konfliktområder. Men er det naivt å tro at man kan styre verdens mektigste mann med en fredpris? At Nobels fredspris vil gjøre store endringer i hvordan USAs president vil handle i sin regjeringsperiode? Selv tror jeg det dessverre. Så da kunne likegodt Obama holdt seg unna Oslo.