Innlegg

Viser innlegg fra september 20, 2009

Er spredningen av svineinfluensa langt mindre enn antatt?

Det er blitt spådd at 1 million nordmenn skulle bli smittet av svineinfluensa. En stund var frykten stor for at valgdeltagelsen kunne bli særdeles lav på grunn av at mange var smittet av svineinfluensa og holdt seg hjemme uten å stemme. Men det har ikke skjedd. Knapt noen har dødd av svineinfluensa i Norge, bare en 42 år gammel kvinne , en tenåringsjente og noen få til. Ifølge an artikkel fra Aftenposten trodde Folkehelseinsituttet i april at opptil 13.000 nordmenn kom til å dø av svineinfluensa. Det er nedjustert nå. Foreløpig er ikke smittefaren over, men den er nedjustert. Mens de tidligere trodde antall smittede skulle nå sin topp i september tror de nå det først blir på nyåret. Er du usikker på om du kan ha symptomer på svineinfluensa så kontakt fastlegen din. For sikkerhets skyld. Og har du svineinfluensa så ha god hygiene og hold deg hjemme så du ikke smitter andre.

Kan oktoberfest i Norge blir i nærheten like bra som i München - Hvor er det oktoberfest i Norge

Jeg leser på VG at oktoberfesten er i gang i München! Og for en fest som er i startgropen. For hele 6 millioner mennesker er ventet til den 16 dager lange festen. Og 6 millioner liter øl er forventet å bli konsumert. Oktoberfesten er aller festers fest. Og en fest som burde bli adopert i større grad i Norge. Hvor og når arrangeres det oktoberfest i Norge? Jeg vet bare om en oktoberfest som er på Youngstorget i Oslo fredag 23. okt og lørdag 24. okt. Noen som vet om noen oktoberfester som skal arrangerer i Norge?

Paradise Hotel Norge 2010

Jeg leser på E24 at det blir en ny sesong av Paradise Hotel i 2010. Innspillingen starter på nyåret og programleder blir Triana Iglesias ifølge artikkelen. Tv-serien vil starte i mars måned på TV3. Så da er det bare å glede seg. Les også: Flere deltagere i Paradise Hotel Norge 2010 avslørt Dette er deltagerne i Paradise Hotel 2010 Lekkasje om Paradise Hotel Norge 2010 Årets Paradise Hotel blir bedre enn fjorårets