lørdag 12. september 2009

Respektløst av FrP

I går fikk jeg en reklameavis for FrP i postkassen min. Problemet er bare det at jeg har registrert hos Posten at jeg ikke ønsker å motta reklame, og har to godt synlige klistremerker på postkassen som sier at jeg ikke ønsker reklame. Så når FrP likevel putter avisen i postkassen min respekterer de ikke at jeg ikke ønsker reklame.

Den viktigste grunnen til at jeg ikke ønsker reklame i postkassen er at jeg tidligere syntes jeg fikk så vannvittig mye reklame. Mange kilo med reklame i uken. Reklame som jeg likevel ikke ser igjennom, men som går rett i søppelet. Derfor tenkte jeg det var en god idé å si nei takk til reklame og spare miljøet for masse søppel. Men dette respekterer ikke FrP. Kan det ha en sammenheng med FrP sin miljøprofil, eventuelt mangel på miljøprofil?

torsdag 10. september 2009

Svineinfluensa symptomer

Lurer du på om du har symptomer på svineinfuensa?

Her er noen av symptomene som man får ved svineinfluensa:
- Feber (over 38 grader) er ofte ett av de første symptomene på svineinfuensa
- Hoste, vond hals og tung pust
- Kroppsverk og hodepine
- Noen får også diaré og oppkast

Vær obs på at liknende symtomer kan være en vanlig influensa.

Er du usikker på om det du har svineinfluensa så kontakt lege.

Flere tips og symptomer på svineinfluensa kan du få på Folkehelseinstituttets nettside pandemi.no

mandag 7. september 2009

Deilig å være elbileier!

Jeg leser på VG at Tommy Shariff og Fredric Hauge har kappkjørt med hvert av sine vidundere: Tommy med en Porche på 355hk til 2,2 millioner, og Fredric Hauge med en Tesla elbil med 248hk til 800.000kr. Og hvem vant? Det gjorde Tesla! Elbilen vant!

Det er deilig å se at en elbil kan bli så sexy og rå som det Tesla er! At vi har kommet så langt at elbil ikke bare er triste, trege og usexy biler som folk flest ikke vil ha.

Og når det i tillegg stadig blir irettelagt mer for elbileiere i Norge, for eksempel med flere ladestasjoner i Oslo, så gleder jeg meg over at stadig flere velger elbil.