lørdag 15. august 2009

Rottenetter spillet

Jeg har blitt hektet på rottenetter-spillet!
Er på jakt etter nye koder nå!
For jeg skal vinne premien på 250.000 kroner!
Og så en setning uten uten utropstegn.

Spillet finner dere her og har mange av de samme temaene som
filmen som har premiere 4. oktober 2009.

Det er utrolig kult! Ulikt alle andre spill jeg har brukt tidligere!
For å komme raskt i gang kan jeg tipse deg om noen rottenetter koder som
gjør at du raskt tjener endel penger.

Hotellbooking på nett - Min erfaring

I sommer var jeg på 3 ukers bilferie i Spania og Portugal. Og booket alle overnattinger bare en dag eller to i forkant.

Jeg prøvde ulike nettsider for booking av hotell, blant annet Hotels.com og booking.com. Og i tillegg leste jeg om folks erfaringer med hotellene på Tripadvisor.com

Generelt sett hadde jeg god erfaring med å booke på nett. Men av Hotels.com og booking.com foretrakk jeg Hotels.com fordi det virker som de har en mer profesjonell nettside. Blant annet husker jeg at Hotels.com trakk kredittkortet og tok seg av betaling, mens booking.com bare lagret kredittkortopplysningene og sendte dem til hotellet som skrev dem ut på papir. Av de to løsningene foretrekker jeg klart at kredittkortet blir trukket med en gang fremfor av sensitive opplysninger blir lagret og kan bli misbrukt i flere ledd.

Nå leser jeg på VG at 4 av 10 amerikanere gir opp hotellbooking på nett. Dette skyldes dårlige nettsider og problemer med nettsidene. Men dette gjaldt hotellets egne nettsider, og ikke nettsider som Hotels.com og booking.com der man kan booke all slags hotell overalt i verden.

Så anbefalingen må derfor være å velge store, profesjonelle nettsteder for booking av hotell, og ikke små, kanskje utdaterte nettsteder for et hotell som kanskje ikke fungerer.


Rottenetter koder

Trenger du koder til Rottenetter-spillet?
Her har du de første kodene.

Koden til første oppdrag er
aBc123 og gir 1000$.

Koden til andre oppdrag som handler om innbrudd hos Sagen Finans er 5wq5Jz og gir 7000$. Så da har du allerede fått 8000$.

Tredje oppdrag handler om lighteren på åstedet. Koden er k43H9b og gir 3000
$.

Fjerde oppdrag handler om å kontakte overvåkningsfirmaet Secsurv. De har
nettsiden www.secsurv.com
Kontakt dem på epost og hør om de har fanget opp noe på overvåkningsvideoen.

I tillegg til å løse oppdrag og få poeng for det finnes det mange bonuskoder på forskjellige nettsider på nett som gir poeng. Her er noen bonuskoder:
- Sagen Finans på Twitter: aUYfCv
- Reduser grådighet på Twitter: FgMPWZ
- Banner på FAQ siden til Rottenetter: fi5axp

Jeg kommer tilbake med flere koder.

torsdag 13. august 2009

Farmen 2009 - Gleder til alt som skjer!

Jeg leser på VG om farmen 2009 som skal spilles inn på en øy i havgavet utenfor Trøndelagskysten. I denne sesongen av farmen blir det mindre fokus på all slags dyr på gården og mer fokus på fisking som er viktigste livssvei.

Realityserien vil bestå av 30 episoder fordelt på 10 uker. Og sendes tre dager i uken ifølge VG.

TV2 starter innspillingen av tv-serien idag ifølge Dagbladet. Når den starter på tv er usikkert, men det blir vel om noen uker.

Tidligere har farmen blir spilt inn i Nordland, i Buskerud, på Sørlandet, ved svenskegrensen og på vestlandet. Nå er turen kommet til trøndelagskysten.

Jeg har tidligere skrevet om hvor farmen 2009 blir spilt inn. Det virker som et utrolig interessant sted som kan by på mye bra underholdning for oss tv-tittere. Og det kan bli mye dramatisk med så røffe forhold som er ute i havgapet. Og deltagerne virker også veldig interessante å bli nærmere kjent med. Gleder meg!