Innlegg

Viser innlegg fra juli 19, 2009

Paradise Hotel Danmark 2009 - Hvem vinner?

Ok, jeg synes det er på tide å gi noen små hint om hvem som vinner Paradise Hotel Danmark 2009 . Uten å avsløre for mye. Har du fulgt godt med i serien er kanskje hintene nok for å finne ut hvem som vinner. Kanskje, kanskje ikke. Som dere sikkert vet så jeg den danske versjonen av Paradise Hotel da den gikk på TV3 Danmark i vår. Så hvem vinner Paradise Hotel Danmark 2009? Minst én av de to som vinner har vært mest taktisk blant deltagerne. Og minst én av de to som vinner har kysset på hotellet. Så da vet dere litt mer eller hva? Og hvis dere ikke tror meg så kan jeg avsløre allerede nå hvem som går ut i morgendagens program. Det er en av de som har vært med fra starten.

Jordbær-kupp

Bilde
I dag gjorde jeg et kupp. Som jeg pleier å gjøre på denne tiden av året. For jeg kjøpte jordbær for under 20kr kurven. Og det er et kupp! Særlig når jordbærene er i orden, og ikke dårlige. Og det var de jeg kjøpte. Så jeg kjøpte likesågodt 5 kurver med jordbær. For bare 15kr kurven! Så nå har jeg masse jordbær som jeg skal bruke i min herlige smoothie oppskrift fremover.

Vitse-nettside

Min siste nettside jeg har laget er nå ute i en tidlig versjon. Med den kan du lese, vurdere og legge til vitser du liker. Og du kan bruke din Google-konto til å logge deg inn på den. Nettsiden er en Java-applikasjon som deployes på Google app engine . Gratis og greit. Hvis du vil vite mer om hvordan det gjøres så skriv det i kommentatorfeltet. Sjekk ut nettsiden ut her: Vitser Håper den faller i smak.