Innlegg

Viser innlegg fra juli 12, 2009

Se dramet i Geiranger live på webkamera her - Diesel lekker ut i Geirangerfjorden

Jeg leser på VG at et cruiseskip lekker diesel i Geirangerfjorden. Skipet ligger nesten helt innerst i Geirangerfjorden, på et sted som heter Humlung ifølge Sunmørsposten . (Teksten fortsetter under kartet) Her kan du se webkamera fra Sunmørsposten som viser Geiranger. Og her er et annet webkamera som viser innerste del av Geirangerfjorden.

Morsom nettside - There, I Fixed It

Jeg kom nylig over en morsom nettside, There I fixed It, med mange morsomme bilder av hjemmesnekrete løsninger på problemer. For eksempel kan du sjekk ut hvordan du kan grille veldig mange pølser på en gang, hva du gjør når girstangen på bilen er knekt, og hvordan du lager et gjerde uten verken planker, busker eller gjerdestolper. Nettsiden finner du her .

Maria Mena på spansk radio

Da jeg var på bilferie i Spania nylig la jeg merke til at de stadig spilte Maria Mena på radiostasjoner. Daglig kunne jeg høre henne. Mitt inntrykk er at hun er den mest populære norske artisten i Spania for tiden. Under er en video fra Youtube med en live opptreden hun hadde i Popstars-finalen i Tyskland i 2008: