fredag 29. mai 2009

Sommerens mange gode filmer!

Jeg leser på BT om alle de gode filmene som kommer til sommeren. Der kan man også se trailere fra mange av filmene.

Den filmen jeg gleder meg mest til tror jeg er Brüno som har premiere i juli. I mitt blogginnlegg om Brüno kan du se trailer og videoklipp med Brüno.

Likte du filmen Borat kommer du til å like Brüno også tror jeg.
Og er du usikker på om du liker humoren kan du sjekke ut Brüno sin profil på Twitter.
Utrolig morsomt synes jeg!

Dette er vel fortjent Alexander Rybak!

Jeg leser på VG nå at Alexander Rybak sin hit "Fairytale" nå er den tredje mest solgte singelen i Europa.

Han er blant annet nr 1 i både Norge og Sverige, nr 10 i England, og er blant de mest solgte i land som Tyskland, Østerrike, Sveits, Finland, Nederland, Belgia, Irland og Danmark.

Og på Kjendis leser jeg at plateselskapet regner med han vil selge godt over 100.000 plater bare i Norge.

Rybak spåes å tjene flere millioner på platesalget i Europa de neste månedene.

Hadde jeg vært deg Alexander hadde jeg ikke brukt alle pengene med en gang. Kanskje kjøpt en moderat leilighet, en moderat bil og satt resten av pengene i banken. Husk at det kommer en dag i morgen. Og at du kanskje ikke tjener like mye til neste år.

Så smi mens jernet er varmt og nyt suksessen! Og feire gjerne med noen bamsemums!

Triste Tesla-nyheter

Jeg leser på VG at Tesla igjen har problemer. Denne gangen er det styringen som det er noe galt med. Dette oppdaget de etter tilbakemelding fra de vel 350 bileierne som har Tesla i dag.

For å fikse på styringsproblemene vil bilprodusenten sende mekanikere hjem til en og hver av bileierne for å ordne feilen.

Jeg håper Tesla snart er kvitt alle startproblemene så de kan starte å masseprodusere den snart. Slik at den blir billigere å produsere. Så vi som ikke har millioninntekt kan kjøpe denne utrolig kule bilen en gang i fremtiden.

torsdag 28. mai 2009

Bing - Microsofts nye søkemotor

Jeg leser på Digi og Itavisen om Microsoft sin nye søkemotor som har fått navnet Bing. Med denne søkemotoren skal Microsoft prøve å ta igjen det etterhvert store forspranget Google har fått.

At Microsoft satser på søkemotoren sin beviste de i fjor da de kjøpte opp det norske selskapet Fast, som er eksperter på søkemotorteknologi, for 6,6 milliarder kroner.

Bing skal ifølge Itavisen være en videreføring av Live Search. Jeg håper den er en veldig stor forbedring på Live Seach. For den er etter min mening nesten helt ubrukelig.

For Microsoft har en stor utfordring i å vise de mest relevante resultatene i søkemotoren sin. De synes jeg de ikke gjorde med Live. Ihvertfall langt dårligere enn Google. Mitt inntrykk er at Google har en veldig mye større indeks med innhold og langt bedre algoritmer for å vise det mest relevante resultatene enn Live.

Og i dag så brukes søkemotoren til å lete etter langt mer ferskt innhold fra nyhetskilder og blogger enn tidligere. Det er en av årsakene til at Twitter har blitt verdsett så høyt. For de viser ferske nyheter veldig raskt. Den siste tiden har Google begynte å vise nyhetssider og blogger i stadig større grad. For å vise ferske resultater til brukeren. Så får vi se hvordan Bing klarer å håndtere den stadig større mengden av informasjon, både fersk og eldre, som er tilgjengelig på internettet. Og å vise den mest relevante til brukeren.

Hvordan tror du Bing vil klare seg mot Google?