mandag 18. mai 2009

Utrolig kul Simpsons-episode - Homer blir skjenket akevitt av Moe

Jeg leste på Dagbladet om en ny episode av tv-serien The Simpsons i dag.
Og det er litt av en episode! Med utrolig mye norske ting. At det er så mye norske ting i The Simpsons er kanskje ikke så rart med tanke på at mannen bak tv-serien, Matt Groening, har norske aner.

I episoden blir plutselig Springfield fylt med norskættede innflyttere som elsker norsk akevitt. Kanskje det er derfor Moe begynner å servere akevitt fra baren sin. På et videoklipp fra Dagbladet sin nettside ønsker Homer å smake på akevitten Moe har. Og Homer mener akevitten kan drikkes fra et ølglass. Og betalingen gjøres med norske kroner. Homer tror ikke det er så sterkt med akevitt og styrter et ølglass fylt med akevitt. Og blir ganske merket av inntaket. Utrolig morsomt. Gleder meg til jeg får sett hele episoden!

Tidenes største pokerpott - Så kald er en pokerproff! Se video!

Nettavisen skriver om to pokerspillere som spilte om tidenes pokerpott nylig.
Den ene spilleren, Tom Dwan, har konge og dame i spar.
Den andre spilleren, Barry Greenstein,
har to ess.
Og i bordet er 4, 2 og dame, to av kortene i spar.

Dwan som da har par i dame, og mangler bare én spar for flush, satser mye. Og Greenstein er med. Tilslutt er potten oppe i hele 919.600 dollar!

Hvordan det ender kan man se i videoen under:


Stille rundt VitaeLab og VitaePro - Har de innsett nederlaget?

I det siste har det vært stille fra VitaeLab, selskapet bak det omstridte kosttilskuddet VitaePro. Det er grunn til å tro at de hadde vært langt mer i media hvis det hadde vunnet i PFU som de klagde NRK inn for. Men VitaeLab tapte mot NRK i PFU.

Jeg synes det er verdt å gi bloggen til Gunnar Roland Tjomlid honnør for sin grundige dekning av kosttilskuddet VitaePro. Har du ikke lest den så anbefales det.

Og så synes jeg følgende blogg også er verdt å vie oppmerksomhet til. For der skriver bloggeren at VitaeLab truet nettstedet forskning.no om å publisere kritiske artikler om kosttilskuddet VitaePro. Og det før de i det hele tatt hadde publisert noe! VitaeLab prøver altså å tie kritikken med advokat. Mer om saken kan man lese på forskning.no sine nettsider.


Jeg venter spent på hva neste trekk fra VitaeLab blir. Hvis det i det hele tatt blir noe. Kanskje de har gitt opp kampen mot kritikerne?

Melodi Grand Prix 2009 - God musikk fra Aserbajdsjan

Gratulerer Alexander Rybak med seieren i Melodi Grand Prix 2009!

Jeg tenkte jeg skulle gi litt oppmerksomhet til nr 3 i konkurransen, nemlig bidraget fra Aserbajdsjan: