torsdag 14. mai 2009

Mye å glede seg til i Paradise Hotel Danmark 2009

Danmark har i flere år laget tv-programmet Paradise Hotel.
Og de vet hva de gjør. De er veldig flinke til å finne de riktige deltagerne, de klipper scenene veldig bra, de legger på effekter på produksjonen for å gjøre programmet enda bedre og ikke minst har de en meget dyktig og erfaren programleder. Her har den norske produksjonen mye å lære.

Alt dette gjør at du bør få med deg Paradise Hotel Danmark 2009.

Og så hjelper det selvsagt også at de har med fjorårets deltager på Paradise Hotel Danmark, Gleager, i år også. Og at programmet starter med at alle de kvinnlige deltagerne har noe felles. Nemlig at de alle har hatt en het flørt med Gleager før tv-programmet. Og at de har dette til felles overrasker dem, og gjør dem også ganske flau.

Jeg har fulgt det danske tv-programmet på dansk TV. Og skal servere deg hva som skjer. Før du ser det på norsk TV3. Gled deg!

Urettferdig seier i Paradise Hotel - Petter hadde stor fordel!

Petter Pilgaard og Benedicte fikk flest stemmer blant de andre deltagerne i dagens finale av Paradise Hotel og vant dermed premien på 300.000kr kan man lese både på VG og Kjendis.

Mens Lene og Kevin fikk stemmene til Noor og Karita fikk Petter og Benedicte stemmene til William, Therese, André og Mats.
Og da spilte det ingen rolle hvem Margrete ville gi sin stemme til.

Men jeg synes det er litt urettferdig at Petter og Benedicte vant. For Petter kjente William og Mats fra før de ble med på tv-programmet. Og dermed så var det avgjort på forhånd at han ville få deres stemme. Så hadde ingen kjent ingen på forhånd så tror jeg Kevin og Lene hadde vunnet. På sett og vis hadde castingteamet en favoritt allerede når de plukket ut deltagerne. Jaja. Gratulerer likevel Petter og Benedicte!

Jeg tipper Petter blir programleder på neste sesong av Paradise Hotel!

onsdag 13. mai 2009

Hvem vinner Paradise Hotel 2009- Min vurdering

To par står igjen til morgendagens finale i Paradise Hotel 2009 kan man lese på VG.
Petter & Benedicte og Kevin & Lene

Hvis det er som det har vært i tidligere versjoner av Paradise Hotel (blant annet den danske) så er det de andre deltagerne som velger hvilket par de mener bør stå igjen tilslutt. Velger de
Petter & Benedicte eller Kevin & Lene?

Petter & Benedicte
Petter har mange tilhengere av de ustemte deltagerne. Blant annet William, Rune, Karita og André. Benedicte har bare vært på hotellet noen dager. Mange av deltagerne mener hun ikke fortjener å vinne fordi hun har vært der så kort tid og derfor ikke har hatt så store utfordringer i å bli som mange andre.

Kevin & Lene
Kevin har vært godt likt av de fleste deltagerne. Han har spilt spillet, men samtidig har han vært ærlig om sine valg. Blant annet da han sa til alle på forhånd at ville velge Margrete. Lene har ikke vært like godt likt av alle. Og er godt likt av noen. Som for eksempel Nanna, Karita og Mats. Men hun har også dolket Iris og Rune i ryggen.

Petter står sterkt i finalen. Men han har en svak partner som mange mener ikke fortjener å vinne. Jeg tror Kevin og Lene sammen står sterkere og vil dra det lengste strået. For selv om jeg ikke liker Lene grunnet hennes tidligere motbydelige oppførsel i Paradise Hotel så synes jeg Kevin er sympatisk.

Og jeg er enig at Benedicte ikke fortjener å vinne. Når andre har måttet kjempe i flerfoldige uker for å bli værende så har hun bare vært der 1 uke. Og det er veldig mange andre som har vært der lengre enn henne. Og selv om Petter har vært med fra starten av synes jeg han også har hatt det enklere enn for eksempel Kevin og Lene. For bare Petter har hatt tre kompiser på hotellet som han kjente fra før. Petter kjente både Rune, Mats og William fra før. Og det er selvsagt en stor fordel.

Så derfor tror (og håper) jeg at Kevin og Lene vinner.
Og jeg håper de to deler potten eller at Kevin får hele potten.


Hva tror du?

Ryanair - Gebyr på gebyr - Min opplevelse

Jeg har flydd med Ryanair to ganger i mitt liv. Begge gangene var i år. Først gang da jeg bestilte billetter tenkte jeg
- Dette var billig. Under 400kr tur/retur til Dublin er billig.
Så fortsatte jeg bestillingen og det ene gebyr etter det andre kom på regningen.
Gebyr for bagasje, innsjekk, flyplassgebyr. Og tilslutt skatt. Og plutselig var regningen økt til nesten 1200kr. Så flybilletten kom på nesten 800kr mer enn jeg først trodde.

Ryanair er rett og slett gebyrkongen! Og nå leser jeg på VG at Ryanair fra neste uke av krever at alle passasjerer selv må sjekke inn på nettet fremfor å gå i skranken. Og dette krever de et gebyr for. For et arbeid som passasjerene gjør 100% selv. Og som sparer Ryanair for penger. Og dette gebyret er det ikke mulig å komme unna. Så de innfører altså et gebyr som gjelder alle deres passasjerer. Men de vil ikke legge det inn i den ordinære billettprisen. For den vil de holde lav.

Siden Ryanair er mer opptatt av å vise oss billettpris før gebyr fremfor totalpris så
passer kanskje følgende slagord for dem:
Ryanair - Utrolig billig (hvis du ser bortsett fra totalprisen)
Ryanair - Billig ved første øyekast
Ryanair - Med oss er det gratis å fly (men heldigvis har vi noen saftige gebyrer)

Hva synes du om Ryanair?

mandag 11. mai 2009

Fargene på spansk

Spansk er kjekt å lære og kunne synes jeg.
Så i dag ville jeg lære meg de forskjellige fargene på spansk.
Gringooo norsk-spansk ordbok så gjorde jeg nettopp det.
Vet du forresten hva grønn, blå, hvit, gul eller brun er på spansk? Det vet jeg. Nå :)

Margrete og André (og nesten Petter) ute av Paradise Hotel! - Hvem vinner?

Først ble Margrete stemt ut av de andre i dagens episode av Paradise Hotel. Så fikk
Margrete muligheten til å sende ut en gutt. Og da mente hun at verken Petter, André eller William hadde gjort noe særlig for henne.
I motsetning til Kevin som hun absolutt ikke ville sende ut. Så hun valgte Petter Pilgaard. For å øke Kevin Guzons muligheter for å vinne hele Paradise Hotel.

For det er ikke bare hun som ønsker Kevin skal vinne. Det håper jeg også han gjør. I blogginnlegget mitt
Hvem er verdige vinnere av Paradise Hotel forklarer jeg hvorfor.

Men så fikk André muligheten til å ofre seg for at Petter skulle få bli. For penger er ikke alt mente han ifølge VG. Og så tenkte han sikkert også at han ikke ville han en sjanse til å vinne selv om han ble litt til. Og Petter godttok at André ofte seg. Så da ble det André som dro i stedet for Petter.
For et drama!

Og det blir ikke mindre spennende i morgen. For da får hver enkelt valget mellom å ta imot 50.000kr mot å sende ut partneren sin. Og forvent at det er en hake ved det!

Morsomme videoklipp med vaktmester Willie fra Simpsons

Jeg ler meg ihjel av disse videoklippene med vaktmester Willie fra The Simpsons!Krone-is til halv pris på 17.mai :)

Så er det klart. På 17.mai kan man nok en gang få Krone-is fra Diplom is til
halv pris (10kr) på Narvesen. Og har jeg tenkt meg å benytte meg av tilbudet? Gjett om!
Ikke bare én gang for å si det slik!

Jeg føler det begynner å bli en tradisjon med Krone-is til halv pris på Narvesen
på nasjonaldagen. Like selvsagt som at Kvikk Lunsj er tursjokoladen, like sikkert som at M er filmsjokoladen føyer nå Krone-is til halv pris på Narvesen seg inn i rekken som et selvsagt valg på 17. mai!