torsdag 7. mai 2009

Hvem er verdige vinnere på Paradise Hotel 2009?

I dagens episode røk Noor ut av Paradise Hotel på TV3 kan man lese på VG.
Og nå er det bare 4 episoder igjen av TV-programmet.

Så kan man spørre seg hvem man håper/ønsker skal vinne? Hvem som er verdige vinnere?
Petter Pilgaard, Lene Sortevik, Kevin Guzon, William, Margrete? Eller noen av de andre?

Jeg mener Kevin har visst seg som en som står for egne meninger, som går imot press fra andre, som går mot mobbere, og som er likt av mange. Derfor håper jeg han vinner hele Paradise Hotel.

Hvem synes dere fortjener å vinne?

Morsomt videoklipp - Mann med utrolig rar og morsom latter

Hvor lenge klarer du å se dette klippet uten å begynne å le? Ikke lenge tipper jeg!


Lyst å sjekke ut mer morsomme ting?
Morsomme videoklipp
Morsomme gåter

Paradise Hotel Danmark 2009 - Jeg vet alt som skjer

Lurer du på hva som skjer i årets sesong av Paradise Hotel Danmark?
Fortvil ikke, jeg skal fortelle det. Litt før det sendes på norske TV3.
For jeg har sett alt på dansk TV3, og vet alt som skjer.

Så hvis du ikke har anledning til å se en episode, eller ikke klarer å vente kan du sjekke bloggen min og få vite hva som skjer. Før det sendes på TV.

Ifølge VG starter norske TV3 å sende den danske versjonen av Paradise Hotel allerede neste torsdag.

Velkommen tilbake til bloggen!

tirsdag 5. mai 2009

Martin Andresen - Får sparken i mai

I morgen møter Vålerenga Molde på Aker stadion i Molde. Og da må Vålerenga vinne. Det krever VIF-klanen ifølge VG. Hvis de ikke vinner i morgen blir presset på ledelsen i Vålerenga enda større. For Vålerenga presterer ikke slik suppporterne forventer etter den store pengebruken i klubben som startet da Martin Andresen ble manager i Vålerenga. Og kanskje bikker det over i at de ikke ser andre utveier enn å gi VIF-manager Martin Andresen sparken.

For det er ingenting som tyder på at det skal snu for Vålerenga-skuten med Andresen bak roret. Og da må kanskje skipperen byttes ut?

Jeg tror Martin Andresen får sparken i mai. Særlig hvis de ikke klarer å snu trenden raskt. Blir det tap mot Molde i morgen tror jeg det kan skje allerede denne uken.
Hva tror dere?

Når reality-TV går for langt

Som deltager i et reality-program må man være forberedt på å være med på mye rart.
Produsentene prøver å strekker strikken så langt de kan. Alt for å gi oss TV-tittere mest mulig underholdning. Men noen ganger går de for langt.

Så er tilfelle i den danske versjonen av tv-programmet Robinson mener jeg. For ifølge VG fikk deltagerne i tv-programmet valget mellom å løpe nakne eller å spise levende larver. Og hvis de nektet å gjøre noen av delene blir de sendt ut av reality-serien. Å så godt som tvinge deltagere til å løpe rundt naken, mens man vet at mange hundre tusen vil se det på TV senere er å gå for langt.

Hva synes dere?

Svein Østvik - Dette viste du ikke om ham

Nå viser det seg at Svein Østvik har skuespillertalenter også.

For i sesongens siste episode av tv-programmet Charterfeber på TV3 viser Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein, at han har en skuespiller i magen. For han får alle til å tro at han blir kjempe forbanna på kompisen Viggo Ryen og slår til han ifølge VG. Alt er selvsagt bare skuespill, og alle blir lurt trill rundt.

Fra før har vi visst at han kan synge, drikke seg veldig full, og er full av liv. Både edru og når har er kanonfull. Han har mange strenger å spille på denne karen!

Vil du lære mer om Svein Østvik?
Les fakta om Svein Østvik.