Innlegg

Viser innlegg fra april 12, 2009

Regine Hansen Stokke - En utrolig sterk historie

Jeg leser på Dagbladet om 17-åringen Regine Hansen Stokke som har fått kreft og som kan dø innnen et år hvis det fortsetter som nå. Regine virker som en utrolig sympatisk jente, en jente vi ikke har råd til å miste. Ut fra hva jeg leser virker det som om Rikshospitalet ikke har noen behandling som kan hjelpe henne. Derfor søker de nå etter ekspertise i utlandet som kan hjelpe henne. Jeg håper de finner dette, og at hun kan bli behandlet raskt. For tiden jobber mot henne. Bloggen til Regine finner du her .

Èn mindre på Paradise Hotel - Alt er som tidligere

I dag røk én av de to siste guttene som kom inn på hotellet, Kjetil, ut av Paradise Hotel etter bare en uke på hotellet. Status quo på hotellet med andre ord. Mer er det ikke å si om den saken.

Mine besøkendes nettlesere - Mars 2009-rapport

Jeg har tidligere skrevet om kampanjen for å få brukere av den gamle og utdaterte nettleseren Internet Explorer 6 til å oppgradere til en nyere versjon eller skifte til en annen og mer moderne nettleser. Og jeg presenterte fordelingen av bruken av ulike nettlesere for mine blogglesere i januar/februar 2009 . Her er mine tall for mars 2009 (ca. 20.000 unike besøkende): 59% bruker Internet Explorer - Av disse bruker 83% Internet Explorer 7.0 - Av disse bruker 16% Internet Explorer 6.0 27% bruker Firefox - Av disse bruker 95% Firefox 3.0 eller nyere 5% bruker Safari 5% bruker Opera 2% bruker Chrome Av dette kan man se at bruken av Internet Explorer 6.0 og også 7.0 har gått ned hos mine lesere den siste måneden. At færre nå bruker IE6 er bra, fordi utviklere av nettsider kan bruke en større del av tiden sin til å lage innovative og kule nettsider ala 2009 fremfor å bruke tiden til å tilpasse nettsiden til den utdaterte Internet Explorer 6.0. Så får vi satse på at utviklingen forts

Overfallsvoldtekter i Oslo begåes av ikke-vestlige innvandrere - Råd til jenter

Jeg leser på VG nå at politiet i Oslo har fått totalt 41 anmeldelser på overfallsvoldtekter de siste tre årene. Og av disse 41 anmeldte voldtektene er samtlige 41 begått av ikke-vestlige innvandrere ifølge Oslo-politiet. Jeg synes det er synd at jenter i Oslo føler seg utrygge på kvelds og nattestid i Oslo på grunn av alle disse overfallsvoldtektene. Jeg håper derfor politiet bruker mye ressurser på finne disse gjerningsmennene raskt så Oslos jenter kan føle seg trygge. Men jeg tror det er noen forholdsregler jenter kan ta for å føle seg tryggere: Prøv å unngå å gå alene hjem fra byn Gå i godt opplyste gater der du ser det går flere andre Ignorer og ikke stopp opp når fremmede prøver å stoppe deg på gaten Pass på når du låser opp døren til bygården/oppgangen eller lignende og sjekk at det ikke er noen som har fulgt etter deg Skrik så høyt du kan hvis noen angriper deg Noen som har flere gode råd?

Øystein Wanoa ute av Paradise Hotel - En kjernekar og verdig vinner ute

I går måtte Øystein Wanoa forlate Paradise Hotel kan man lese på VG . Dette skjedde etter en overraskende vri i programmet som det er mange av. Og de andre deltagerne ble selvsagt sjokkert over hva som skjedde. Øystein satte ærlighet høyest og var en de andre deltagerne kunne stole på inne på luksushotellet. Han baksnakket ikke bak de andres rygg, snakket ikke nedlatende om noen av de andre, og var i det hele tatt en kjernekar. Han hadde vært en verdig vinner om han vant realityserien. Andre innlegg om tv-programmet: Paradise Hotel 2009