lørdag 4. april 2009

Brüno - Årets morsomste film - Premiere i juli 2009

Nå er mannen bak filmen Borat, som kom i 2006, klar med en oppfølger skriver Dagbladet. Brüno handler om den østerikske, homoseksuelle, teknoglade motereporteren.

Mannen bak karakterene Borat og Brüno er den britiske komikeren Sacha Baron Cohen. Og både Borat og Brüno stammer fra tv-serien Ali G Show der de var to av flere karakterer.

Ut fra traileren under tror jeg dette kan bli årets morsomste film. Hvis du likte Borat kommer du til å elske Bruno.

Her er traileren til filmen:Her kan du se noen videoklipp av karakteren Brüno fra tv-serien Ali G Show:torsdag 2. april 2009

G20-landene, selv de som har rekordgjeld, gir mer penger til IMF og Verdensbanken

G20-landene er enige om å gi over 1000 milliarder dollar til Det internasjonale pengefondet (IMF) og Verdensbanken skriver VG i dag.

Blant G20-landene er USA og Storbritannia.
USAs utenlandsgjeld er på over 11000 milliarder dollar (mars 2009).
Og Storbritannias gjeld er rekordhøy.

Hvem av G20-landene er det som gir mest til IMF og Verdensbanken? Det kan
vanskelig være USA eller Storbritannia. For da må de låne enda mer penger
for å gi disse videre. Hadde jeg vært dem som lånte disse landene penger hadde ihvertfall ikke jeg lånt dem mer penger. Ihvertfall ikke når de ikke klarer å vise at de kan redusere gjelden. Under Bush sin tid økte USAs utenlandsgjeld enormt. Bush viste ingen tegn til å prøve å redusere gjelden. Heldigvis ser det ut som Barack Obama viser større evne til å ville redusere gjelden.

Osterhausgaten Fargehandel i Oslo

Jeg trengte noe maling i dag. Og tenkte jeg skulle finne hjemmesiden til malingsbutikken som jeg pleier å kjøpe maling på i Oslo for å finne ut hvor lenge de hadde åpent i dag. Så jeg begynte å søke på Osterhaugsgaten Maling på Google. For jeg trodde det var noe sånt butikken het. Men da fant jeg ingen hjemmeside til butikken som holder til i Storgata i Oslo. Bare mange nettkataloger som ikke gir noe nyttig informasjon.

Så prøvde jeg å søke på Osterhausgaten Maling. Og da fant jeg ut av butikken nok het Osterhaugsgaten Fargehandel. Så jeg søkte på nettopp det. Men da fant jeg ikke hjemmesiden før langt ned på side 2 i Google søkeresultatene. Så butikken burde absolutt ta tak i dette for å komme høyere. For det er utrolig viktig å være synlig på Google. Og det er man bare hvis man er blant de 10 øverste søkeresultatene.

Hjemmesiden deres er forøvrig denne.

Forøvrig fant jeg ut at de har åpent til kl 19.00 mandag til fredag. Men det fant jeg først ut når jeg ringte dem. For det står ikke på hjemmesiden deres.

onsdag 1. april 2009

Min aprilspøk om Paradise Hotel på torsdag

Ok, jeg innrømmer det. Blogginnlegget mitt før i dag om hva som skal skje på torsdagens parseremoni på Paradise Hotel på TV3 var bare en aprilspøk. Men det kunne jo vært sant. Eller?


Les gjerne også: Alt om Paradise Hotel 2009

Min aprilspøk om Alexander Rybak

Ok, jeg innrømmer det. Blogginnlegget mitt før i dag om Alexander Rybak var bare en aprilspøk. Men det kunne jo vært sant. Eller?


Paradise Hotel - Stor overraskelse under torsdagens parseremoni

I går kom Nanna Dahlen inn igjen på Paradise Hotel kan man lese på VG.
Og guttene fikk i oppgave å bestemme om Negar Khan skulle dra fra hotellet eller om to jenter skulle ut på torsdagens parseremoni.

Men jeg kjenner til en ny overraskelse som vil komme på torsdagens parseremoni.
For programlederen i tv-programmet Paradise Hotel, Triana Iglesias, vil da selv bli deltager i tv-programmet.

Triana uttaler til TV3 at
- Jeg synes Petter er så sexy, og eneste mulighet for meg å komme nærmere han er å bli deltager. Så nå er håpet mitt at vi kan dele seng. Og drikke champagne til frokost. Og spise en muffin eller to. Jeg elsker muffins. Jeg spiser det hele dagen. En dag spiste jeg 8 muffins på en dag.

Alexander Rybak har knekt en finger - Trekker seg fra Grand Prix

Årets norske Grand-Prix håp må trekke seg fra den internasjonale Melodi Grand-Prix finalen.

Årsaken er at han sent i går kveld knakk en finger da han skulle lekeslåss med en kamerat, og det ble litt mer alvorlig enn de hadde tenkt.

Alexander uttaler til sin lokalavis i dag at
- Jeg er fryktelig lei meg nå. Med den knekte fingeren blir det umulig
å spille fiolin, og jeg ser meg dessverre nødt til å trekke meg fra den
internasjonale Grand Prix-finalen. Nå skal jeg bare slappe av og spise bamsemums. Mange bamsemums. Det er det beste jeg vet.

Som erstatning for Alexander Rybak ryktes det at det er den tidligere
Grand Prix-finalisten Stig van Ejk som får en ny sjanse til å hevde seg.
Og han skal spille Alexander Rybak sin sang, men med trekkspill i stedet for fiolin. og breakdanse.

tirsdag 31. mars 2009

Maraton for tøffinger/galninger

Jeg leser på VG om verdens hardeste maraton som starter i Sahara-ørkenen i disse dager.

Maratonet er ekstremt på flere måter. For ikke bare foregår det i en ekstrem varme. Men i tillegg er det ekstremt langt. Hele 254 kilometer skal de litt over 800 deltagerne komme seg igjennom før de er i mål. Det er nesten seks hele maraton etter hverandre. (Et vanlig maraton er 42 kilometer.)

Totalt forventes deltagerne å bruke seks dager på kraftanstrengelsen.
Aner jeg ekstremt støle muskler etterpå?

Herlig god grafikk i nytt Battlefield-spill

Jeg leser på Dagbladet om et nytt spill i Battlefield-serien, nemlig Bad Company 2 som kommer om noen måneder. Og sjekker ut noen bilder som viser grafikken i spillet. Og for en grafikk! Det ser utrolig kult ut!

Handlingen fra bildene foregår utenfor en liten landsby i et snødekt fjellandskap der noen russiske styrker holder til. Faktisk ser det litt ut som det er i Norge. Og alt ser så tøft ut. Husene, soldatene, helikopteret, tanksen, fjellet og himmelen. Er det nordlys på himmelen? Utrolig kult ihvertfall.

mandag 30. mars 2009

Lite gjennomtenkt Mira Craig

Jeg leser på Dagbladet om en kommentar om Mira Craig som skryter over å ha slått kjæresten midt i ansiktet.

Egentlig er hun imot vold, men når det er jenter som slår gutter er det greit. Tydeligvis.

Håper ikke så mange får med seg at hun mener det. For hun er et forbilde for mange unge jenter. Og jentevold øker i samfunnet. Er det på grunn av folk som Mira som gjør det?