lørdag 14. mars 2009

Paradise Hotel 2009 - Hele 10 nye deltagere kommer inn

Jeg ser på Kjendis nå et bilde av alle deltagerne som er med i Paradise Hotel. Både deltagerne i starten av tv-programmet og de som kommer inn etter starten er avbildet.

Og av bildet kan jeg telle hele 5 jenter og 5 gutter som ikke var med i starten av tv-programmet. Vi vet allerede navnet på to av disse, Negar Khan og Odd Ivar Donjem. Hvem de andre er er ikke kjent enda, men at det kan bli mye intriger med så mange nye i løpet av de neste ukene er det ingen tvil om.

Liverpool knuste Man U - Er nå verdens beste klubblag

Liverpool knuste Man U på Old Trafford i dag!
Hele 4-1! Men det beviser Liverpool at de er Englands beste lag for øyeblikket!
Og med 4-0 seier mot Real Madrid for få dager siden kan man også kalle dem verdens beste klubblag!

VG skriver at Liverpools Fernando Torres og Steven Gerrard var veldig gode offensive i dag, mens Man U sin midtstopper Nemanja Vidic hadde flere store feil som ble avgjørende i kampen.

Det skiller nå bare 4 poeng mellom Man U og Liverpool, men Liverpool har én kamp mer spilt. Men hvis dommeren ikke alltid er på Man U sin side kan dette ende i gull til Liverpool. Ihvertfall hvis verdens beste spiller i øyeblikket, Fernando Torres, holder seg skadefri.

Ny deltager inn i Paradise Hotel - Hvem er Odd Ivar Donjem

I dag kan jeg lese på VG at det kommer om kort tid en ny deltager inn på Paradise Hotel. Han heter Odd Ivar Donjem, er 27 år, og fra Trondheim.

I artikkelen får vi vite at han han har studert i Canada, og at han under en fuktig tur på byn der havnet i slåsskamp, og endte på glattcelle.

Men noe som er langt mer interessant om Odd Ivar er at han er ganske ekstrem. For i 2007 ble han norgesmester i berg- og dalbane på Tusenfryd etter å ha kjørt i berg- og dalbane i en hel uke! Radio 1 som arrangerte mesterskapet gikk imidlertid lei av at det tok så lang tid å kåre en vinner, derfor var ikke Odd Ivar glad for måten vinneren tilslutt ble kåret på.


Frekk sang fra den danske Paradise Hotel

I det siste har jeg sett noen episoder av den danske versjonen av Paradise Hotel. Serien er gratis tilgjengelig på TV3 sine danske nettsider.

For mens den norske versjonen av Paradise Hotel har sendt 4 episoder så langt, så har den danske versjonen sendt 20 episoder. Og alle episodene er tilgjengelig på nettsidene.
Den danske versjonen ligger altså vel 3 uker foran den norske.

Ved avslutningen av hvert program spiller de en dansk sang som jeg synes er ganske kul. Og nå fant jeg teksten til sangen, for det er ikke så lett å få med seg alt når man hører den. Her er teksten. Ganske frekk sangtekst :)

fredag 13. mars 2009

Paradise Hotel - Petter og Mats hever tv-programmet

Jeg må si at hvis det er to deltagere i tv-programmet Paradise Hotel som gjør programmet verdt å se på så er det Mats André Pedersen og Petter Pilgaard. Disse to karene spriter virkelig opp programmet med sine påfunn og humor.

Og Petter er veldig morsom i fylla. I gårsdagens episode sa han det ene morsomme etter det andre. Blant annet at "det er bedre å drikke tequila enn å kjøre i den andre fila" :)

Og at han er morsom og energisk i fylla har også politiet merket seg. For i VG i dag kunne jeg lese at han i fjor ble tatt av politiet da har var ute på byn, fordi de trodde han var dopet.
"De sa de aldri hadde sett noen som var så energisk, og hadde så store pupiller - uten å være dopet på noe
" sier Petter til VG om politiepisoden. Petter måtte bli med og ta en urinprøve som viste at han ikke var dopet.

Og at Petter er glad i å feste kan jeg se av en annen artikkel på Kjendis som stammer fra desember i fjor. Der er han avbildet med en svær flaske champagne på et utested på Solli Plass i Oslo og gir inntrykk av at han bruker tusener av kroner på byn hver helg.

Superbra sang fra Slumdog Millionaire-filmen - Hør den her

Nå er det helg, og deilig er det. Nå skal jeg straks lage meg en herlig smoothie og høre på musikk.

Den sangen jeg digger mest for øyeblikket er Paper Planes med M.I.A. Jeg tror det var først når jeg så den utrolig bra filmen Slumdog Millionaire at jeg begynte å få øynene opp for sangen. Så nå har jeg funnet sangen på YouTube, men tekst og allting!

Her er den:

Morsomt videoklipp - Umulig å ikke begynne og le!

Klarer du å se denne videoen uten å le? Det klarer ikke jeg!

torsdag 12. mars 2009

Ungkaren Jørgen Festervoll - Hvem kysser ham

VG skriver at ungkaren Jørgen Festervoll har kysset på syv av damene i tv-programmet Ungkaren på TvNorge.

Og i samme artikkel skriver VG at han har kysset på Katinka Hellan, 21 år, fra Trondheim.

Tidligere har Se&Hør skrevet at Jørgen også har kysset Anna Westerman på 35 år.

Så hvem andre tror du han har kysset? Jeg tror det er flest blant jentene i 20-årene.
Hva tror du?onsdag 11. mars 2009

Luksusproblem for Arne Scheie på lørdag

På lørdag er det både hopp i Vikersund, og fotballkamp på Fornebu, og Arne Scheie skal kommentere begge deler ifølge VG. En drømmedag uten like for den hopp- og fotballgale kommentatoren.

Hopprennet start kl 16.00 i Vikersund og kl 20.00 starter fotballkampen mellom Stabæk og Lillestrøm.

Med ca en times kjøring fra Vikersund til Fornebu, og med fare for utsettelser i hopprennet, blir det knapt med tid for Scheie.

Derfor står et helikopter parat til å frakte ham til Fornebu så han skal rekke begge deler.

NRK skal vise både hopprennet og fotballkampen. Hva med å leie inn Petter Solberg og vise Solberg & Scheie i rally fra Vikersund til Fornebu også? Det skulle jeg gjerne sett :)

Oljefondet redusert med en fjerdel - Over 138.000 tapt for hver av oss

Oljefondet tapte i fjor hele 663 milliarder kroner på grunn av finanskrisen.

Det er mye penger!

Faktisk er det over 138.000 kroner på hver og en av oss 4,8 millioner nordmenn!

Får håpe de tar litt mindre risiko i fremtiden, og er med på oppturen som en eller annen gang kommer på børsen.

Kjøp av bil på Lidl eller Scooter på Coop Obs

Jeg leser på VG at matbutikken Lidl skal starte og selge biler i sine butikker i Tyskland. Prisene på bilene de skal selge skal være betydelig billigere enn man får kjøpt den i en vanlig bilbutikk. Men vil de lykkes?

Det er ikke godt å si. Men om de ansatte på Lidl er like gode bilselgere som selgere i bilbutikker er lite trolig. Men hvis du allerede har bestemt deg for å kjøpe ny bil så hvorfor ikke kjøpe den der den er billigst.

Men det er litt rart at de skal selge bil i en matbutikk. Jeg husker det var en sak på TV2 for under en måned siden om Obs Bygg i Bergen som solgte veldig billige scootere. Problemet var bare at de ikke tålte regn. Det er litt dumt i Bergen...
Og så måtte man skru den sammen selv. Og det var ikke så lett.

Bilene Lidl skal selge er Opel Corsa 1,0 og VW Polo Cross 1,4.
Og det er en vanlig utgave av disse bilene som skal selges er uklart. Får håpe det ikke er en billig billig variant a la det Coop Bygg solgte, slik at bilene er strippet for utstyr og der sikkerheten ikke er prioriert høyt nok slik som er tilfelle for noen kinesiske biler.

Godt forslag om SMS-stemming på TV

Jeg leser på VG at Forbrukerrådet vil at man bare skal kunne sende én SMS per avstemming i tv-programmer der dette brukes.

Dette synes jeg er en god idé. For mange unge sender uttallige meldinger under tv-programmer som Idol eller Norske Talenter. Og når de koster 5 kr stykket blir det fort dyrt for dem.

Telenor og Netcom sier til VG at dette er fullt mulig teknisk, men NRK og TV2 som tjener mange penger på dette ønsker ikke å gjøre denne begrensningen. Som er naturlig nok.

Hva med å ha begrensningen til 3 eller maks 5 SMS-stemmer per mobilnummer?

tirsdag 10. mars 2009

Ryanair

Jeg fløy med Ryanair for første gang i helgen.
Fra Torp. Billig flybillett. Og grei nok reise.
Lover å skrive mer om det snart!

Dagens episode av Paradise Hotel - og fortsettelsen

Jeg synes skikkelig synd på Rune Gammelsether under dagens episode av Paradise Hotel på TV3. I første episode møtte han eksen Ida Gran. Og hun oppførte seg skikkelig kjipt overfor han. Og det fortsatte hun i dagens episode. De slo opp, ifølge dem, fordi hun var utro med en av hans kompiser. Skikkelig dårlig av henne.
Og nå har jeg lest at han kompisen som hadde seg med Ida på en senere tidspunkt sjekker inn på hotellet. Det må være skikkelig kjipt å være i hans situasjon på hotellet.
Og det gjør ikke situasjonen bedre at Ida oppfører seg som hun gjør. Håper det endrer seg.

Ellers så leser jeg på VG at en Bollywood-skuespiller, Negar Khan, senere sjekker inn på Paradise Hotel. Det er tydelig at produksjonstemaet bak tv-serien har flere ess i ermet. Så det er bare å følge med. Og det skal jeg. I likhet med over en kvart million nordmenn ifølge nettstedet Kjendis.

mandag 9. mars 2009

Å spise en Guinness eller fem


I helgen spiste jeg noen Guinness øl. Eller drakk.
Kan man si å spise en
Guinness?
Hva med suppe, den kan vel både spise og drikkes.
Og det samme kan vel smoothie.
Og en cappuccino også.

Uansett; det er mye god mat i en Guiness øl.
Den fukter strupen og metter magen på samme tid, kan det bli bedre?


Paradise Hotel 2009 - Se det når du vil

Den norske versjonen av Paradise Hotel hadde premiere i dag på TV3.
Fikk du ikke med deg programmet som går kl 21.30-22.30 mandag til torsdag
så kan du se det på Web-TV på TV3 side nettsider.
Så da går du ikke glipp av noe :)

Her hos TV3 legges alle episodene ut i etterkant.


Alle mine blogginnlegg om tv-programmet: Paradise Hotel 2009