Innlegg

Viser innlegg fra mars 1, 2009

Hemsedal - Bilder fra en super helg

Bilde
Jeg var i Hemsedal forrige helg. Det var helt superdupert! Her er noen bilder fra den fantastiske helgen: Er det rart jeg vil tilbake?

Sexy

Bilde
Ok, det er på tide å avsløre hvem jenta er. Men først noen flere bilder av henne. Over: Jenta våkner opp. Over: Nærbilde - usensurert! Slik ser hun ut 30 sekunder etter at hun er vekket opp. Lurer du på hva hun heter? Asus Eee 1000h!

Se hun skinner!

Bilde
Se som hun stråler! Nå er det vel ikke noen tvil om hvem jeg snakker om er det?

Glamourjentene i Rask Models - Dette er jentene

I dag er det premiere på tv-programmet Glamourjentene på TvNorge kan man lese i VG . Dette er jentene man møter i serien: Helene Rask , sjefen for Rask Models. Kine Charlotte Antonsen , 26 år, fra Rælingen. Jeanette Helen Bohnhorst , 23 år, fra Bergen, dette er bloggen hennes, har vært i åpen konflikt med Helene Rask. Kathrine Nicolaisen , 27 år, fra Finnsnes. Natalie Henriksen , 24 år, fra Bergen, dette er bloggen hennes. Eileen Kvaale Røst , 24 år, fra Trondheim. Linn Cathrine Høyem , 28 år, fra Skedsmo, var med i Big Brother 2006, dette er bloggen hennes. L inda Kristine Solbakk , 28 år, fra Tromsø, dette er bloggen hennes. På Dagbladet kan man lese en anmeldelse av første episode av tv-serien som får terningkast 4. Premieren er i dag, torsdag 5. mars kl 20.30.

Sjekk de hoftene!

Bilde
Sjekk hoftene på denne jenta! Slik skal det se ut i 2009! Lurer du på hvem hun er? Jeg kan gi to hint: Hun holder ut i mer enn 5 tim er, og hun har fikk toppscore i en stor kåring .

Sjekk den rumpen!

Bilde
Slik skal en rumpe se ut i 2009! Flere bilder kommer snart. Følg med!

Paradise Hotel - action bak lukkede dører

Jeg leser på Kjendis et intervju med Oslo-jenta Noor Kamil og Tana-jenta Yvonne Mariell Harjo Salamonsen , to av deltagerne som var med i den norske versjonen av Paradise Hotel som har premiere på norske TV-skjermen i neste uke. - Det var sykt mye action bak lukkede dører sier Yvonne. Men selv har verken Yvonne eller Noor gjort noe de angrer på på soverommet. Men hva andre har gjort vet de ikke. Men at de var mer blyge enn deltagerne i den danske versjonen av TV-serien innrømmer de. At alle var like blyg tror jeg ikke. For jeg regner med castingbyrået har gjort alt de kunne for å finne deltagere som byr på seg selv. Og som ikke er redd for å holde noe tilbake. Så får vi se når TV-serien starter hva som skjer bak de lukkede dørene. Som Noor Og Yvonne ikke fikk med seg.

Ungkaren Jørgen - Velger han gammelt eller ungt

Nå er det bare én dag igjen til Ungkaren. Og nå leser jeg på VG at årets ungkar, Jørgen Festervoll, synes at eldre damer er sexy. Jørgen som selv er 30 år vil møte damer fra 20 til 43 år i TV-programmet. Men selv med et slikt utsagn tør jeg vedde at at han velger en dame godt under 40 år. Noen som vil vedde imot?

84. plass på Blogglisten.no

Jeg oppdaget nettopp at jeg er på 84. plass over den mest besøkte bloggene som er er registrert på blogglisten.no Artig! Jeg som egentlig hadde tenkt å ta en pause fra blogging. Jeg får holde på litt til og se om jeg kan klatre litt på listen :)

Tvangstanker

I går så jeg et TV-program om folk som hadde store problemer i livet på grunn forskjellige tvangstanker. Det var en dokumentarserie som handlet om en gruppe dansker som var samlet på et behandingssenter. Det var ganske interessant hvilke tvangstanker de hadde. En mann var helt oppsatt i renhet, og vasket hendene over 150 ganger for dagen! Og en dame ble skikkelig uvel av tallet 4! Ganske merkelige saker. Mannen som vasket seg hele tiden pleide å bruke 2 timer hver morgen på å skrubbe hendene med en svamp. Bare noen dager ut i behandlingen klarte han å presse ned tiden for håndvask om morgenen til 8 minutter! Mye merkelige saker der ute.

Vinterstemning i Oslo

Bilde
Vinterstemning i Oslo : Greit med snø i Oslo for tiden ja.

Ungkaren 2009

Nå er det ikke lenge igjen. Bare to dager. Til tv-programmet Ungkaren begynner på TvNorge med Jørgen Festervoll som årets ungkar. Torsdag starter tv-serien som vil gå torsdager kl 21.30-22.30 . Og TvNorge ønsker å kuppe hele torsdagkvelden når de starter opp med Ungkaren. For samme kveld vil de starte opp med dokumentarserien Pamela Anderson usensurert som vil gå kl 20.00-20.30 etterfulgt av nok en dokumentarserie, Glamourjentene kl 20.30-21.30, som går bak fasaden til Rask Models med Helene Rask i spissen. Om TvNorge klarer å kuppe torsdagskvelden med disse tre tv-seriene gjenstår å se.