fredag 27. februar 2009

Råd mot fyllesyke

En ny helg står for tur, og med helgen følger det kanskje med litt festing.
Og hvordan er formen dagen derpå. Elendig? Fyllesyk? Isåfall følg med!

Det første jeg gjør dagen derpå er å klare å få meg opp av sengen. Uansett hvor dårlig formen er. Litt frisk luft er bare bra, så jeg åpner gjerne et vindu eller to.
Så går jeg inn på kjøkkenet for å få i meg viktig næring slik at kroppen kommer til hektene igjen. To ting står sentralt: Smoothie og iskaffe. Jeg lager en stor smoothie på ca en halv liter, og to kopper med iskaffe. Når jeg har fått i meg dette føler jeg meg straks mye bedre. Prøv selv. Anbefales!

Dette er oppskriftene på smoothie og iskaffe jeg bruker:
Smoothie Oppskrift
Iskaffe Oppskrift

Stor narkoaksjon i Spania - Kjente fotballproffer og agenter tatt

Jeg leser på VG og Dagbladet at flere spanske toppfotballspillere og FIFA-agenter er arrestert. Årsaken er at politiet har beslaglagt 600 kilo kokain.

Kokainet ble funnet gjemt i en kontainer i Madrid som ble fraktet med båt fra Argentina.

Én av de pågrepne skal spille for den spanske toppklubben Atletico Madrid ifølge spanske medier. Lederen for narkonettverket skal være en eks-manager for en fransk toppklubb. Han dro often til Sør-Amerika for å håndtere signeringer av spillere, og brukte samtidig turene for å etablere kontakter for å frakte narkotika til Europa ifølge en anonym kilde.

Av FIFA-agentene skal den ene være spansk og den andre en serbisk-født fransk statsborger ifølge anonomye kilder.

Og jeg som trodde fotball var det viktigste i livet?

torsdag 26. februar 2009

Jerry Seinfeld med ny serie - Se sniktitt her

Jerry Seinfeld skal være klar med en ny TV-serie på NBC. Programmet med den foreløpige tittelen "The Marriage Ref" (norsk: ekteskapsdommeren) skal ifølge VG ha besøk av komikere, sportsstjerner og andre kjendiser som skal komme med råd på hvordan man løser ymse ekteskapsproblemer.

Det kan kanskje høres ut som et terapiprogram, men det skal være et komiprogram.

Ifølge New York Times var det en samtale med konen sin Jessica som delvis er inspirasjonen til showet. Han og konen hadde en diskusjon da en venn som var på besøk følte seg ukomfortabel med diskusjonen og spurte om han skulle gå. Men Seinfeld ønsket at han skulle bli slik at han kunne være ekteskapsdommeren og avgjøre hvem som hadde rett.

Under kan du se et videoklipp som muligens er noe av innholdet i den nye TV-serien. I klippet som er fra en opptreden på NBC snakker Jerry nettopp om ekteskapet som den nye TV-serien skal handle om:
onsdag 25. februar 2009

Paradise Hotel 2009 - Mats og Ida perfect match?

Nå reklameres det for Paradise Hotel stadig hyppigere på TV3.
Tv-programmet som har premiere i mars er en tung satsing for TV3. Og for å prøve å sikre suksess har de prøvd å få med mange utadvendte deltagere som byr på seg selv. Blant dem er nakenmodellen Ida Gran og festløven Mats André Pedersen.

Når jeg ser reklamen så synes jeg å kjenne igjen Mats André. Har jeg ikke sett ham før? Er det samme Mats som var med i Charterfeber sammen med Omi på Mallorca? Sammen med kongen av Mallorca, Svein Østvik? Mannen som jobbet på bar på ferieøya, og dro hjem med en ny dame annenhver kveld? Isåfall regner jeg med han klarer å sjarmere Ida Gran. Hvem vet, kanskje han blir Norges Mads Gleager som var med i Paradise Hotel Danmark.


Her kan du lese mer om årets sesong av tv-programmet: Paradise Hotel 2009

Torsdag kveld fra Nydalen - premiere i mars

Jeg har tidligere skrevet om det nye TV-programmet Torsdag kveld fra Nydalen som starter i mars på TV2.

Dagbadet kan man lese om de første sketsjene i det nye underholdningsprogrammet, blant annet en parodi på den danske filmen Festen.
Dette lover bra, gleder meg til å se det.
Jeg har alltid likt Saturday night live, så jeg håper dette kan bli like underholdende!

Her kan du lese mer om gjengen bak Tordag kveld fra Nydalen.

VitaePro bløffen fortsetter

VitaeLab AS fortsetter sin massive markedsføring av kosttilskuddet VitaePro.
Siste stunt er å vise en reklame som leser opp en klage til Pressens Faglige Utvalg, PFU, for et innslag TV-programmet Forbrukerinspektørene på NRK hadde om VitaePro.

VG kan man lese at NRK er redd folk oppfatter reklamen som en fellende dom fra PFU. Det er den ikke, det er bare en klage. Hva som blir utfallet av klagen gjenstår å se.

Jeg har tidligere skrevet om kritikken blant annet Forbrukerinspektørene rettet mot VitaePro. Noe av det viktigste i kritikken er at det ikke finnes klinisk dokumentasjon på at VitaePro virker som VitaeLab hevder. De har bare dokumentasjon på de enkelte antioksidantene hver for seg, og ikke sammensetningen av antioksidanter som man finner i VitaePro. Selv om en bil består av mange gode deler, hjelper ikke det hvis ikke delene fungerer sammen. VitaeLab har ikke prøvd å kjøre bilen.

Forøvrig trenger man ikke kjøpe dyre piller for å få i seg de viktigste antioksidantene man trenger. Kaffe, bær og nøtter er gode kilder for antioksidanter.

tirsdag 24. februar 2009

Tecno viking - Et legendarisk morsomt videoklipp!

Jeg ser ofte morsomme videoklipp på YouTube. Og noen videoklipp fester seg bedre til hjernen enn andre. Som videoklippet under fra år 2000 som viser en mann i en parade som danser til teknomusikk. Legendarisk!mandag 23. februar 2009

Slumdog Millionaire - Anbefales på det varmeste

Jeg så filmen "Slumdog Millionaire" for en uke siden.
Jeg hadde hørt mye bra om den, og var veldig spent på om jeg kom til å like den.
Og det gjorde jeg. Veldig godt. Til tross for at det var en lavbudsjettsfilm.
Filmen har en veldig interessant historie, og har ingen kjedelige perioder. Spenningen bygges opp gjennom filmen, og ender fantastisk! Hvordan kan jeg ikke røpe :)

Nå leser jeg på Dagbladet at filmen fikk hele 8 Oscar i helgen. Det er vel fortjent. Filmen anbefales!