4 reisemål som er bedre enn Hawaii om vinteren

Jeg leser en artikkel på VG om hvor fantastisk det er på Hawaii.
Sol og sommer mens vi i Norge har vinter og bitende kulde mange steder i landet.


Men selv om det er sommer og sol, og god atmosfære på Hawaii har jeg 4 reisemål jeg heller ville dratt til nå om vinteren. For det er mange reisemål som er nærmere enn de 24 timene i fly det tar å komme seg til Hawaii:

  • Rio de Janeiro, er et helt fantastisk reisemål. Det er billigere å bo der, maten er billigere og flyturen tar bare 14 timer. Og koster cirka det samme som å reise til Hawaii i januar, omtrent 7500kr. 
  • Ønsker du litt mindre strandliv, men like mye sol ispedd en vakker byopplevelse av de sjeldene, er Buenos Aires i Argentina byen for deg. Flyturen tar under 17 timer, og en flybilletter i slutten av januar koster vel 9500kr. 
  • En favoritt blant nordmenn som ønsker sol og sommer nå om vinteren er å reise til f.eks. Phuket i Thailand. Flyturen dit tar under 20 timer, og flybilletten får du for samme pris som til Hawaii.
  • Ønsker du en langt kortere flytur, og en billigere flybillett kan Dubai være noe for deg. Flyturen dit tar bare litt over 9 timer, og flybillettene får du for vel 4100kr i slutten av januar.
Så det er mange alternativer som ligger langt nærmere enn Hawaii som er minst like gode, om ikke bedre, reisemål nå om vinteren. God reise!

Kommentarer

Anonym sa…
Hei, Jeg er helt enig i dine tips! Alle reisemål kan anbefales i dette tidsrommet. MEN, antall timer på fly og pris for billett stemmer ikke. I de fleste tilfeller er flyturen kortere og billetten billigere om man er noe fleksibel.

Tone, 29 år

Populære innlegg fra denne bloggen

Sangen til Widerøe-reklamen

Iskaffe oppskrift med få kalorier - Så sunn at du kan drikke store mengder av det (som meg)

Iskaffe oppskrift - Enkel og sunn