fredag 25. desember 2009

4 reisemål som er bedre enn Hawaii om vinteren

Jeg leser en artikkel på VG om hvor fantastisk det er på Hawaii.
Sol og sommer mens vi i Norge har vinter og bitende kulde mange steder i landet.


Men selv om det er sommer og sol, og god atmosfære på Hawaii har jeg 4 reisemål jeg heller ville dratt til nå om vinteren. For det er mange reisemål som er nærmere enn de 24 timene i fly det tar å komme seg til Hawaii:

  • Rio de Janeiro, er et helt fantastisk reisemål. Det er billigere å bo der, maten er billigere og flyturen tar bare 14 timer. Og koster cirka det samme som å reise til Hawaii i januar, omtrent 7500kr. 
  • Ønsker du litt mindre strandliv, men like mye sol ispedd en vakker byopplevelse av de sjeldene, er Buenos Aires i Argentina byen for deg. Flyturen tar under 17 timer, og en flybilletter i slutten av januar koster vel 9500kr. 
  • En favoritt blant nordmenn som ønsker sol og sommer nå om vinteren er å reise til f.eks. Phuket i Thailand. Flyturen dit tar under 20 timer, og flybilletten får du for samme pris som til Hawaii.
  • Ønsker du en langt kortere flytur, og en billigere flybillett kan Dubai være noe for deg. Flyturen dit tar bare litt over 9 timer, og flybillettene får du for vel 4100kr i slutten av januar.
Så det er mange alternativer som ligger langt nærmere enn Hawaii som er minst like gode, om ikke bedre, reisemål nå om vinteren. God reise!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, Jeg er helt enig i dine tips! Alle reisemål kan anbefales i dette tidsrommet. MEN, antall timer på fly og pris for billett stemmer ikke. I de fleste tilfeller er flyturen kortere og billetten billigere om man er noe fleksibel.

Tone, 29 år