mandag 11. mai 2009

Margrete og André (og nesten Petter) ute av Paradise Hotel! - Hvem vinner?

Først ble Margrete stemt ut av de andre i dagens episode av Paradise Hotel. Så fikk
Margrete muligheten til å sende ut en gutt. Og da mente hun at verken Petter, André eller William hadde gjort noe særlig for henne.
I motsetning til Kevin som hun absolutt ikke ville sende ut. Så hun valgte Petter Pilgaard. For å øke Kevin Guzons muligheter for å vinne hele Paradise Hotel.

For det er ikke bare hun som ønsker Kevin skal vinne. Det håper jeg også han gjør. I blogginnlegget mitt
Hvem er verdige vinnere av Paradise Hotel forklarer jeg hvorfor.

Men så fikk André muligheten til å ofre seg for at Petter skulle få bli. For penger er ikke alt mente han ifølge VG. Og så tenkte han sikkert også at han ikke ville han en sjanse til å vinne selv om han ble litt til. Og Petter godttok at André ofte seg. Så da ble det André som dro i stedet for Petter.
For et drama!

Og det blir ikke mindre spennende i morgen. For da får hver enkelt valget mellom å ta imot 50.000kr mot å sende ut partneren sin. Og forvent at det er en hake ved det!

5 kommentarer:

Anonym sa...

det er da ikke sagt at det er det valget de får imorgen.
de skal spille et spill som viser hvor mye de vet om hverandre. et av spm i leken er om de ville ha ofret partneren sin for 50000. poenget blir vel å se om det er samsvar mellom parene.

men de har sikkert en tvist senere. synes forresten andre er en pappskalle som ofra seg, men det hele virka veldig regisert fra tv3 sin side, for triana var utrolig rask frempå...

Anonym sa...

Det hadde vel neppe skjedd hvis noen André hadde tilbudt seg å gå ut. Dermed fikk TV3 det akkurat som de ønsket - beholde pingla Petter.

Anonym sa...

Hvis noen andre enn André skulle det selvfølgelig være...

Anonym sa...

Ettersom det er Ida og Petter som vant, var det ikke overraskende en tvist når han ble forsøkt stemt ut!

Anonym sa...

Hei. Jeg ser du har reklame på nettstedet ditt. Jeg har prøvd det samme (ikke adsense) men får ikke frem bannere. er det kun mulig å bruke adsense på blogspot.com?