onsdag 13. mai 2009

Hvem vinner Paradise Hotel 2009- Min vurdering

To par står igjen til morgendagens finale i Paradise Hotel 2009 kan man lese på VG.
Petter & Benedicte og Kevin & Lene

Hvis det er som det har vært i tidligere versjoner av Paradise Hotel (blant annet den danske) så er det de andre deltagerne som velger hvilket par de mener bør stå igjen tilslutt. Velger de
Petter & Benedicte eller Kevin & Lene?

Petter & Benedicte
Petter har mange tilhengere av de ustemte deltagerne. Blant annet William, Rune, Karita og André. Benedicte har bare vært på hotellet noen dager. Mange av deltagerne mener hun ikke fortjener å vinne fordi hun har vært der så kort tid og derfor ikke har hatt så store utfordringer i å bli som mange andre.

Kevin & Lene
Kevin har vært godt likt av de fleste deltagerne. Han har spilt spillet, men samtidig har han vært ærlig om sine valg. Blant annet da han sa til alle på forhånd at ville velge Margrete. Lene har ikke vært like godt likt av alle. Og er godt likt av noen. Som for eksempel Nanna, Karita og Mats. Men hun har også dolket Iris og Rune i ryggen.

Petter står sterkt i finalen. Men han har en svak partner som mange mener ikke fortjener å vinne. Jeg tror Kevin og Lene sammen står sterkere og vil dra det lengste strået. For selv om jeg ikke liker Lene grunnet hennes tidligere motbydelige oppførsel i Paradise Hotel så synes jeg Kevin er sympatisk.

Og jeg er enig at Benedicte ikke fortjener å vinne. Når andre har måttet kjempe i flerfoldige uker for å bli værende så har hun bare vært der 1 uke. Og det er veldig mange andre som har vært der lengre enn henne. Og selv om Petter har vært med fra starten av synes jeg han også har hatt det enklere enn for eksempel Kevin og Lene. For bare Petter har hatt tre kompiser på hotellet som han kjente fra før. Petter kjente både Rune, Mats og William fra før. Og det er selvsagt en stor fordel.

Så derfor tror (og håper) jeg at Kevin og Lene vinner.
Og jeg håper de to deler potten eller at Kevin får hele potten.


Hva tror du?

3 kommentarer:

Anonym sa...

et er Petter som vinner sammen med Ida men stikker avgårde alene med hele summen selv!Ida kommer inn imorgen.

Anonym sa...

Jeg håper de tar samme tvist som de gjorde på den amerikanske versjonen en gang. Partnerbytte i finalen i det de står der på slutten.
Da tror jeg Petter og Lene vinner, hvis ikke blir det nok Kevin og Lene.

Kanskje sa...

Det er sant som "anonym" sier..
Petter og Ida vinner, men petter velger å ikke dele pengene med Ida!

Og det skjønner jeg godt!! :D

btw, dette har jeg direkte fra folk som var med i Paradise, som jeg selvsagt ikke får lov å røpe navnet på da det ville ført til kontraktsbrudd! :D