torsdag 7. mai 2009

Hvem er verdige vinnere på Paradise Hotel 2009?

I dagens episode røk Noor ut av Paradise Hotel på TV3 kan man lese på VG.
Og nå er det bare 4 episoder igjen av TV-programmet.

Så kan man spørre seg hvem man håper/ønsker skal vinne? Hvem som er verdige vinnere?
Petter Pilgaard, Lene Sortevik, Kevin Guzon, William, Margrete? Eller noen av de andre?

Jeg mener Kevin har visst seg som en som står for egne meninger, som går imot press fra andre, som går mot mobbere, og som er likt av mange. Derfor håper jeg han vinner hele Paradise Hotel.

Hvem synes dere fortjener å vinne?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er enig med deg. Kevin er den eneste som går mot strømmen og ikke deltar på å mobbe eller gå bak ryggen på folk og han er ærlig.
Synes han fortjener en plass i finale, men det ser ut som Petter vinner. Men jeg håper på Kevin og Benedikte/Margrethe

Anonym sa...

ingen er verdige vinnere :S en må jo vinne og det håper jeg blir Margrethe :)

Anonym sa...

Margrethe er en verdig vinner etter det hun har opplevd der inne.Kevin er en god kandidat nr.2 som stilte opp for Margrethe,selv om han ikke hadde noe med mobbingen å gjøre.Sol 52år

Anonym sa...

Kevin er overhodet ingen verdig vinner, altså.. Han har vært vinglete, dolket folk i ryggen (Karita), og egentlig føler jeg han er en av de som virkelig har spilt ett skittent spill fordi han later som han ikke gjør det.. Nei, han gjennomskuet jeg for lenge siden.
Synes faktisk Lene som ja, har vært megateit tusen ganger og gjort dumme ting, men hun er i det minste ærlig. Hun innrømmer feil, tørr å spille spillet, tar upopulære avgjørelser og setter seg selv i faresonen når hun egentlig bør dele skylden med veldig mange flere.. Selv om hun er litt av en dramaqueen, men lett å forholde seg til da hun i det minste viser hva hun mener.. Dessuten har Lene hele tiden unnskyldt seg for de situasjonene hvor hun har gått for langt osv. Dessuten synes jeg synd på henne som må holde ut med Mats som helt klart ikke er den skarpeste kniven i skuffa..
Synes ingen av de "nye" fortjener seieren, de har ikke stått særlig frem, vært kjedelig og i grunn ikke skapt særlig god TV. Margrethe er sådan den nærmeste mtp hva hun holdt ut i starten, meeeen.. hun er fortsatt passiv og kjedelig. Nei, synes kanskje man bare går for Petter. Han har i det minste holdt livet og humøret opp der inne!
Eller Therese, hun virker rimelig kuuuul da!

Anonym sa...

Tror igrunn vi ikke kan prate om verdighet lengre, ett spill er ett spill! Og med de spillereglene man har på paradise, så skal du jammen meg være god om du klarer å holde deg verdig.. Det er rett og slett ikke lagt opp til det (altså, konseptet).
Spiller du ikke spillet ryker du ut.. sånn er det jo.

Anonym sa...

Min favoritt var Petter, inntil i går. Han burde backet opp Noor som har bidratt stort til gruppa hele veien. Tror ikke han og Lene tenkte over konsekvensene da de bestemte seg for å kaste ut Noor. Lene er ubrukelig. Greit nok at hun har sagt unnskyld for de håpløse tingene hun har gjort, men det får da være grenser.. alle kan si unnskyld når de blir trengt inn i et hjørne og må redde sitt eget skinn. Dama er crazy. Selv om Kevin "dolket" Karita i ryggen ved å la Margrethe få en sikker plass bak seg, synes jeg han fortjener seieren nå. Karita deltok i stor grad i mobbingen, og fortjente dermed sin "straff". Hadde hun oppført seg menneskelig ville hun ikke havnet i den situasjonen. Kevin har spilt spillet, men kan gå ut av det uten å ha solgt ut sine venner. Av jentene synes jeg Margrethe burde vinne. Hun fortjener det etter å ha fått gjennomgå til de grader der inne. Toppen av kransekaka var vel da Nanna sa at hun håpet at Margrethe ble voldtatt av en elefant til hun døde av indre blødninger. Et par av de siste som har kommet inn virker som fine folk, men synes likevel at en av de som har vært der lengst bør vinne. Heia Kevin!