onsdag 22. april 2009

Paradise Hotel-Nanna ryker ut p.g.a. mobbing - Og Lene burde også dra!

I dag røk Nanna Dahlen av Paradise Hotel.
Nanna og Lene Sortevik måtte selv velge hvem av dem som måtte gå ut av hotellet etter at de har stått i front for en massiv mobbing av Margrete skriver VG.

For den mobbingen og oppførselen de sammen har hatt mot Margrete på hotellet er langt over streken. Og meget barnslig. Jeg håper de skammer seg. Og jeg synes det er rart at de andre deltagerne ikke tar sterkere avstand fra denne massemobbingen. At de ikke er tøff nok og forsvarer mobbeofferet. Det er ikke bare bare å ha 5-6 personer imot seg som går sammen om å mobbe deg. Kevin og William får kreditt for å si ifra. Forholder man seg taus og ser på at andre blir mobbet er man selv med på mobbingen.

Lene hater visst Margrete. Hvorfor? Fordi Margrete ikke liker Lene. Tenk å hate de som ikke liker deg. Og baksnakke dem på det groveste. Og hate dem fordi de ikke akkurat er som deg. Det er vel ikke det som kalles tolerant og åpensinnet person er det?

Tenk hvis alle skulle hatet alle som ikke var som dem? Og ikke tolerert at folk var annerledes enn man selv? Slik fremstår Lene Sortevik på Paradise Hotel. Og siden hun har startet og brukt mest energi på å mobbe Margrete fortjener hun å bli kastet ut av hotellet.

Jeg synes det er bra TV3 har grepet inn i denne mobbingen. Og sier klart ifra at det er uakseptabelt. For jeg ble dårlig av å se på det. Og det er er mange som har blitt. Da jeg skrev om den forferdelige oppførselen til Lene i et tidligere blogginnlegg strømmet kommentarene på. Og så godt som alle var enig i at Lenes oppførsel var uakseptabel.

Synes dere at det er bra TV3 griper inn? Hva synes dere om dem som var passive og ikke brøt inn når Margrete ble mobbet på det groveste?

48 kommentarer:

Anonym sa...

Er steike bra gjort av tv3, bare synd ikke Lene også måtte dra.
Synd i Magrethe som har blitt utsatt:(
Men ufattelig deilig å se mobbere blir drete ut forran heile norge! Det fortjener dem!! :)

Anonym sa...

Utrolig hva folk for seg til å gjøre, blir kvalm av å se på! Vet ikke hvor påvirket man blir av å være inne på et sånt sted så lenge, men slik kan bare ikke skje. Heia Margrete og Triana!

Anonym sa...

Du har tydeligvis ikke følgt helt med her.. Ja, mobbingen av Margrethe gikk alt for langt, det skal jeg innrømme. Men, Margrethe er ikke den snilleste på jord hun heller. Hun oppførte seg litt rart(synes jeg) i begynnelsen da hun absolutt ikk prøvde å ta kontakt med jentene, men bare guttene. Det var respektløst ovenfor jentene, siden man kunne merke at hun prøvde å "stjele" til seg en partner. Også nå når det kom en ny person inn(jente), så kaster hun seg over hun av en grunn, hun er alene og trenger en allianse slik at hun kan klare seg der. Kanskje fordi hun trenger en ny person og støtte seg til også, men jeg tror nok det er mest pga allianse. Hun virker også litt løs, hvem ligger med sjefen sin(rektor) på kontoret hans?:S Høres ut som hun bruker sex for å stige i rangene på jobben sin. Personlig selv liker jeg ikke Margrethe(som dere sikkert har merket). Synes Nanna og Lene er to store drittsekker de og, men jeg liker og se saken fra to sider, og jeg liker ikke at du favoriserer Margrethe i denne saken.

- Østenseren

Basse sa...

Jeg er av den mening at både Lene og Nanna burde forlatt hele showet. Noe annet er etter min mening helt meningsløst.

En ting jeg med sikkerhet vet, er at jeg aldrig kommer til å benytte meg av Lene som Psykolog. Uavhengig at de er med i ett reality show. For en psykolog som egentlig bare de ikke liker deg går rundt å snakker bare dritt om deg etter seks dager er meget betenkelig...

Anonym sa...

Kjempeflott at TV3 grep inn.

Tenk om det var slik på arbeidsplassene rundtomkring også!

At mobbere fikk sparken når de forgifter arbeidsmiljøet.

Det hadde vært noe!

Det var forresten interessant å se hvordan de andre som hadde vært med på mobbingen forandret mening og tilpasset seg situasjonen. Feks. Petter som selv var ufin under utspørringen i kveld og sa han ikke likte Margrethe og ville ha henne ut, som etter TV3's inngripen sier at Nanna og Lene gikk for langt. Det sa han plutselig etter at noen grep inn.

Dette viser hvor viktig det er å ha nulltoleranse for mobbing! De som bare lar mobbing skje og ikke sier fra er med på å befeste mobbingen. Straks noen sier fra blir livet vanskeligere for mobberen - og bedre for den som blir rammet.

Sett foten ned og si i fra.

Anonym sa...

kan ikke fatte at lene forsatt får være der.men godt at noen endelig tok tak.få dem ut tar heller ikke av meg hatten for de som satt og hørte på og ikke gjorde noe.sitter jammen og sier at hun ikke angrer noe gang på gang...send henne hjem.la nå margrethe få noen goder.

Anonym sa...

Lene er den ene personen der som tørr å åpne munnen sin å si noe som er rett fra leveren hennes! Ja hun gikk kanskje litt langt når det gjelder Margrethe og det var ikke noe snilt, men har noen tenkt over at hvis TV3 mente at det var SÅ ille, så burde de kanskje heller ha droppet å blottlegge det for hele Norge? De topper jo bare alt ved å gjøre det! Håpløst ass... GO LENE!! ut med margrethe....

Anonym sa...

Lene (og Nanna) viser en personlighet som er super egoistisk og usympatisk. Nanna tar ansvar og trekker seg, Lenes viser ikke anger og forsvarer seg med at det er de andre og motparten som er årsak til hennes egne handlinger. Lene fortsetter sin ufordragelige oppførsel.

Anonym sa...

Jeg er selv et "gammelt" mobbeoffer...over 35 år siden. men det sitter fremdeles i meg og har preget meg hele livet. Jeg hadde virkelig vondt av Margrete, som å føle det på kroppen selv.
Regner med at tv3 håpet det ville gå over, men da det ikke gjorde det var det flott at de grep inn. Synes både Nanna og Lene burde ha gått... og de fleste gutta burde skamme seg for at de ikke turte å si ifra, spesielt Andreas som hun delte rom med! Voksne menesker?!

Anonym sa...

Jeg er veldig enig med deg. Jeg syns det er totalt uforståelig at det går an å behandle mennesker på den måten. I tillegg til alle kommentarer syns jeg kroppsspråket har vært helt forkastelig. Det er sånn man gjør på ungdomsskolen og ikke senere. Jeg syns det er mekelig at de andre der inne ikke har satt en stopper for det, og at de ikke har turt å si noe som helst!!?! Videre mener jeg TV3 burde grepet inn tidligere. Jeg tror dessverre at man ikke klarer å glemme slike tilbakemeldinger som Margrethe har fått med det første. Det er rett og slett skikkelig freaky oppførsel av en del folk der inne, og mye feige folk. En annen ting jeg ikke forstår er hvordan Petter kan si at Nanna er et bra menneske på alle områder, jeg forstår heller ikke hvordan Mads kan være så betatt av Lene å være så blind for en sånn oppførsel. Fatter det ikke. Det er utrolig lite guts i mange av dem. Margrethe, jeg håper di går med hevet hode ut derfra en gang, og jeg håper og tror at du selv ser at det ikke var du som dreit deg lodrett ut der inne. En siste ting; jeg liker ikke ordet å "skamme seg", men her var det på sin rette plass. He he. Jeg har nesten ikke ord...

Jente 33:)

Anonym sa...

Det at Nanna faktisk foreslo seg selv å forlate Paradise viser etter min mening at det finnes litt vett i det tilsynelatende tomme hodet. Det at Lene ikke viste en eneste mine og at hun i tillegg 3 minutter før mente at hun ikke hadde noe å unnskylde seg for, ja da viser det tydelig at det er feil person som gikk ut... Lene har en grusom makt over både guttene og jentene dessverre...

Anonym sa...

Hele denne mobbe-affæren er et kroneksempel på hvordan slikt foregår blant "voksne" folk.

Kjenner godt igjen fra arbeidslivet hvordan 1 eller 2 mennesker kan forsure tilværelsen for et annet menneske. Men det går aldri uten at det er en majoritet av samtykkende mennesker rundt. Det er egentlig disse som holder liv i mobberne. Straks noen sier fra eller griper inn så faller mobbekorthuset sammen.

Dessverre er det altfor mange som bar "godtar" at mobbing foregår.

Si i fra når du ser det!

Anonym sa...

Lene borde dra også.Hun må ut fortjener ikke å være der .Jeg får vond i hodet av å se henne på tv.Plis kast henne ut.

Anonym sa...

Gnagsåret Nanna er ute og det er ikke et sekund for tidlig. I motsetning til Lene viste hun et lite snev av selvinnsikt og beklaget oppførselen sin. Lene derimot presterte å si at hun "ikke angrer direkte på det hun har sagt og gjort". All respekt til TV3. Nulltoleranse overfor mobberne!

Anonym sa...

Dette er jo litt typisk kvinnfolk også da, og mobbe slik.

Som en av gutta på hotellet sa; på de arbeidsplassene hvor det er mange damer så blir det bråk.

Anonym sa...

Mobbere på TV: Paradise Hotel er både harry og pinlig - med tildels jævlig ekle deltakere ("psykologstudent og flyvertinne"). Både Nanna og Lene burde vært sendt på hodet og r. rett ut. Og gutta som ikke våger ta et oppgjør med mobberne, framstår som patiske fjols. Ekle folk. Nuff said.

Anonym sa...

Skulle gjerne likt og sett på alle de som sitter og skriver her om hvor fæle gutta der inne som ikke sa dem i mot sitte i samme situasjon. Da ville vi sett hvor tøffe dere er. Ikke sitt her og si at dem er dum, når dere sansyneligvis ikke er noe bedre.... Og jeg merker godt at det er folk her inne som ikke har sett stort på denne tv serien, men bare kommenterer. En tar til og med navn feil.. Hvis dere først skal kommentere på denne saken, anbefaler jeg å se hele situasjonen som ledet opp til dette først..

- Østenseren

Anonym sa...

Det at Lene og de andre jentene tror at det blir noe lettere for Margrete (eller at hun i det hele tatt skal ha lyst) å ta kontakt med de etter måten de oppfører seg på, sier jo litt om hvordan hjernene deres fungerer. Håper de sitter igjen med en flau smak i munnen etter måten de har oppført seg på, de er jo verre enn barnehagebarn. Er man ikke utadvent, drikker man ikke mest, og er man ikke "full av liv"; så er man ikke ett menneske som er verdt noe i følge disse jentene.

Bra at tv3 grep inn, og håper at disse jentene har lært noe av å se på seg selv.

Anonym sa...

Det må være flaut å ryke ut som mobber

Anonym sa...

Lene burde med en gang ha meldt seg frivillig til å dra..
Ingen fortjener å reise mer enn henne!! ;(

At det går ann å si så mye dritt til/om en annen person, også enda i et spill..
-også dra inn all slags tull som ikke har noe med saken å gjøre: klesstil, aldersforskjell
- hvem bryr seg?
Det blir helt feil å si at paradise hotel-gjengen er en imøtekommende gjeng.
- Margrete har helt siden hun kom inn jobbet med å bryte seg inn i et bankhvelv..

Hei'et på Lene før.
Hei'er på Margrete nå. :)

Anonym sa...

Unnskyld meg du anonym der oppe som årøver å se saken fra to sider og kritiserer Magrethe..tror det er DU som ikke har fulgt med her.. Hun har ikke hatt sex med rektoren sin fra jobben..det ble klippet av tv3 i ettertid, hun hadde sex med en hun var forelsket i da hun var ung og jobba i en bar. dette har kommet frem i nyheter i ettertid.. (Skal ikke ta alt for god fisk vet du) Og en ting til.. Fra første stund så hun at det var vanskelig å komme i kontakt med jentene.. Om du hadde sett på episodene i forkant fra før Magrethe kom inn ville du hørt at både Nanna og Lene ble enige om ikke å bli særlig venn med hun nye som kom inn og at de måtte kvitte seg med ferskingene fortest mulig.. Tror neppe det var opp til magrethe om hun skulle få komme inn i varmen eller ei..Hun er en rolig og avbalansert jente i motsetning til de andre, og det er det eneste.. Fins ingen to sider av denne saken!!

Anonym sa...

Østenseren?

Er du idiot? Ja stemmer det, du er en gutt som lar seg bli styrt av kjærsten din.. oi, glemte det. Du har jo ikke kjæreste.

Anonym sa...

var mot Østenseren kommentaren ovenfor var rettet mot by the way.. Moro at denne personen klager på at folk må følge litt bedre med, når det er han som ikke har fått med seg all info her..

og jeg skal love deg en ting: hadde jeg vært der inne hadde jeg garantert satt ned foten.bare enhver idiot hadde latt være.. herre min hatt.. blir for dumt at du tar deres parti her..

Arve sa...

Anonym som startet "unnskyld meg du anonym der oppe" Er so totalt enig med alt du sa! bra du fikk sagt det,

Så godt skrevet at jeg skulle sagt det selv :).

En annen ting skjønner ikke jeg,hvorfor lene skal bli Psykolog. En psykolog skal kunne prate med alle slags mulige personer om deres problemer, hvordan behersker du det når du hater en dame ette 6dager slik som hun har oppført seg? Hva har Margrethe gjort mot Lene egentli?

Synds det er veldig bra tv3 grep inn, men jeg synds begge burder forlatt paradice for godt. Slik oppførsel er rett og slett ikke akseptabel i det hele tatt.

Anonym sa...

Jeg er utrolig overrasket (og lettere irritert) over hvor feige guttene har vært ang denne saken (med unntak av William som ikke når gjennom med sine argumenter), og er sjokkert over hvor mye makt Lene og Nanna har over de andre der inne. Er det slike folk vi vil ha rundt oss i klassen, arbeidsplassen, venekretsen..?

Nanna og Lene, kan dere ikke gjøre det nye kule "grave-sin-egen-grav-trikset" nå da? Ha spaden i hendene mens dere lager den kule "tsj-tsj-tsj"-lyden..Den er nok på sin plass nå!

Og er det noen som er psykisk sterke der inne, så må det jammen meg være Margrethe, for Nanna gråter jo for et godt ord, og Lene sprer jo bare frykt. Kjære Lene, du må lære deg å se forskjellen på frykt og respekt..stor forskjell på det. Og det de andre der inne har for Lene vil jeg tro i stor grad er frykt..ingen vil ende opp i diskusjon med sånne folk.

Det har gjort meg virkelig vondt å se hvilken behandling Margrethe har fått der inne. Og vær så snill folkens...ikke gidd å kom med argumenter som at "hun ikke har gjort noe for å bli kjent med jentene" eller at "hun la seg etter guttene fra første stund" osv. Fortell meg hvordan i alle dager man skal kunne komme seg inn i den klikken som var der fra før da? Ikke enkelt!! HAT er et utrolig sterkt ord, og jeg håper Nanna gremmes når hun hører selv si at hun håper Margrethe dør av innvendige blødninger etter å ha blitt.....(stopper setningene der jeg tror jeg..) Og når du blir så usaklig som at du sier at alt er feil med en person, og at hun til og med ikke matcher skoene til antrekket, da har du bare SÅÅÅ tapt! Bæsja på leggen foran Norges befolkning, mamma og pappa er nok stolt!

Dessuten er Nannas utspill om at ikke noen må komme og si at de ikke har vært imøtekommende eller gjort sitt for å få folk til å trives helt på trynet, når TV3 gjentatte ganger har vist klipp av bl. andre Karita og Nanna som sitter og prater og blir enige om hvordan de skal ta imot nykomlingene.."ikke for vennlige, ikke for avvisende", for de gidder ikke være overhyggelige, for de vil jo ikke ha de der.."bli kvitt de fortest mulig lissom"

Face it, Lene taklet ikke at Margethe gikk godt sammen med gutta, hun ble en trussel, og hun (Lene) ble sjalu....

Bra at tv3 grep inn, topp at Triana dreit i manus og viste ekte følelser og MENTE det hun sa, uten noe tilgjort ansikt eller med en fancy vri!! Men..jeg mener fortsatt at Lene burde dratt, ikke Nanna..

Anonym sa...

Hvorfor ga de ikke bare Lene ett kosteskaft,så hadde ho jo fløyet rett ut av Paradise hotel og hjem til bloksberg...

Anonym sa...

Hehe, ser noen som nevner "de andre burde sagt ifra", "gutta er feige" osv. Hvem tror dere blir plukket ut til slike show? De som viser på intervjuet at de har noe av reell verdi mellom ørene? Eller de som har en personlighet skapt for god underholdning? De er jalla hele gjengen. Hun der Lene, altså...hahaha!!! Reflektert og avbalansert psykologistudent... hahahahahaaaahahaahaaaaaaaaaaaahahaaaaaaa!!!!

75-modell.

Anonym sa...

Kjente jeg kokte i dagens episode. At ikke TV3 avslørte Lenes psykopatiske trekk før hun fikk være med i programmet er synd, men da blir det vel ikke bra TV. At hun har fått dure frem som hun har gjort uten at noen har reagert er en skam, men å havne i en psykopats grep som de fleste der inne har blitt er ikke så lett. Har vært der selv. En psykopat snurrer deg rundt lillefingeren. Slutten av dagens episode irriterer meg. Lene og Margrethe skværer opp. Margrethe kanskje, men fra Lenes side er det bare et spill for å vinne sympati. Igjen et psykopatisk trekk. Få ut Lene så blir Karita litt mer harmonisk også. Hun snur seg etter sola og kan være veldig ufordragelig når Lene har taket. All ros til Margrethe som holder ut, og jeg føler med henne. Ikke godt å være i det grepet som Lene har. Ikke lett å snakke en psykopat i mot. Desverre.

Anonym sa...

Jajaja. Flott med folk som sier hva de mener. Det gjorde Hitler også. Problemet er vel heller hva de mener og redskapet som står for å produsere de meningene. Dette var stygt, kvalmt, latterlig og flaut å se på. Lene gir inntrykk av å være en fæl person og de andre minner om en saueflokk.

25 år

Anonym sa...

Til personen som skriver : "Bra at lene tør å si noe rett fra leveren".

Alså Lene sier det hun mener rett fra leveren? Hva slags Lever er i den skapningen, Lene er rett og slett umenneskelig! Greit hun er irritert det kan alle bli, men for noe så ubetydelig! og alle meningsløse tingene hun peser på med?

ja og tv3 lagt ned hele greiene? det beste var at de sendte episoden og viste konsekvensene ettepå! Du er rett og slett håpløs. Minner meg om en person som er blitt hjernevasket av hitler, hitler sa rett fra leveren at jøder burde bli sendt på konsentrasjonsleir. Er kanskje ikke viktig det? bare at han sa det fra leveren...

24år

Anonym sa...

FYSATAN for noen jævlige kjerringer!

De kan si at de angrer så mye de vil og at det var en spesiell setting, men det er noe fundamentalt galt med hjernen til sånne personer.

Jeg håper de har store problemer nå når folk har sett hvorden de egentlig er.

De er herved notert på listen over folk jeg skal holde meg langt unna! ÆSJ!

Anonym sa...

Nanna viste en "bitteliten" forståelse av det hele ved å ta sakerne sine å gå. Men Lene viste over hode INGEN skam, hun bare satt der å var fornøyd med å få henge med videre. Hun burde skjemmes,pakket sakerne å dratt med Nanna. Men hun har tydeligvis ikke den egenskapen i seg. Fy skamme seg.

Anonym sa...

Meget bra de stoppet den mobbingen! Kan ikke helt fatte at det går an å oppføre seg på den måten. Begge burde dratt derfra sammen. De må da være rimelig flaue nå etter å ha sett seg selv på tv i kveld.. flaut å bli kastet ut av serien grunnet mobbing vil jeg si..
Heia Margrete og takk til Triana!

Anonym sa...

Aahh, Triana ble veeldig sexy etter i kveld. Artig å se henne i kamera, osende av ekte kvinnelighet, for så å se Lene i samme kameraruten etterpå. Dat var jaggu kontraster det! Merkelig hvor satans stygg folk kan bli utseendemessig pga oppførsel og personlighet.

Anonym sa...

det er jo bare tøser der inne, som representerer norske jenter utmerket.. kyniske tøs

Det er som gutta i programmet selv sier; dette er 3. rangs damer og ikke noen de ville gjort noe med.

Anonym sa...

Psykopati/ Sosiopat/ Dyssosial personlighetsforstyrrelse!

Symptomer;
*Utvise kald likegyldighet overfor andres følelser, manglende empati.
*Uansvarlighet og manglende ansvarsfølelse og respekt for sosiale normer, regler og/eller forpliktelser.
*Mangle evner til å opprettholde/forbli i relasjoner med andre mennesker, men uten vansker med å etablere nye relasjoner.
*Har lav frustrasjonstoleranse og/eller en lav aggresjonsterskel, inkludert voldelig adferd.
*Manglende evne til å føle skyld eller til å lære av erfaringer eller straff.
*Har tendens til å komme med bortforklaringer og til å være projiserende, dvs. til å gi andre skylden for sine egne negative sider.

Dette burde jo gi en viss person (mangler vel kun volden) poeng nok til i det minste bli vurdert som sosiopat.

Hvorfor er det så rart at hun er psykologistudent??
Dette yrket er jo overrepresentert av sosiopater (de evner jo ikke å se sine egne "feil", men har et hig etter å bidra til å "reparere" alle andres feil). Slikt sett glir hun rett inn. Tar hun spes.ped. 1 og 2 også, så ser vi henne snart som sakkyndig i barnefordelingssaker, og vips; så har du svaret på hvorfor over 90% av mødrene "vinner" barna.

71-modell

Anonym sa...

Er det noen som har lest boka Fluenes herre eller sett filmen The Wave? Gjør i så fall det. Når mange ukloke og egoistiske mennesker har mye å vinne og får maktposisjoner blir forholdene fort groteske. Resultatet er fascisme i praksis. De verste går til frontalangrep, og de andre tør ikke gripe inn for de har også noe å tape. Det kommer ikke så godt fram i serien, på nyhetssidene eller i blogginnlegg, men det er tydelig at premien på 300.000 er viktigere og langt lenger framme i panna på deltakerne enn det seerne får direkte inntrykk av. Petter, som er veldig populær på hotellet og blant fans, er litt smartere, mer selvsikker og eldre enn de andre, og har sett på realityprogrammer før. Hva er hans taktikk? Ikke involver deg for mye med en person (spesielt ikke av det annet kjønn) og sørg for å holde deg inne med den sterkeste gruppa - som han også kan styre. Han framstår ikke det spøtt bedre enn Lene eller Nanna når han ikke bare unngår å forsvare Margrethe, men fakisk støtter opp ved å ønske henne ut. Håpløs klysegutt med påtatt selvtillit, forferdelig verdisyn og kynisk innstilling. Er ikke verdt mange fansidene på Facebook det akkurat. Håper noen har lært at å vinne 300.000 kr ikke veier opp for å vise seg fram på TV som en bedriten mobber eller nesten like bedriten feiging som ikke står opp mot mobberne. Alt for å øke egne vinnersjanser.

Anonym sa...

Generelt vil jeg si at Lene ikke har mye på et universitet å gjøre; argumentasjonen hennes henger ikke logisk sammen.

mvh. Clemens,
phd. student og budbilsjåfør (og flyvertinne. Og kebabselger)

PS: vil helst bli pilot...

NB: jeg mente pirat.

Anonym sa...

Tror nok Lene skulle vært sperret inne på lukket avdeling på psykriatisk, hun må jo ha store problemer med seg selv og trenger sikkert psykolog selv. Oppfordrer deg til å ikke bli psykolog da du ikke har empati for andre mennesker og det må en ha for å være en god psykolog.

Anonym sa...

Det som er veldig rart er, så fort Nana reiste så prøvde Lene og smiske med Margrethe, skjønner ikke Margrethe at hu gidder snakke med en slik psykokjerring!!!

Anonym sa...

noen helt øverst som skrev om petter forandret mening,. har ikke sett denne episoden selv enda, men petter er en person som bare følger de andre. og er alltid enige med nana og lene. dissa noor og negar også fordi nanna og lene slang dritt om dem.ellers er han kjempe kul...

Anonym sa...

bla bla bla. bare bra at lene ikke dro :-D. håpe hu vinn hele greia, å at margrethe har sæ på haue ut fra hotelle ;-)

Anonym sa...

Jeg er sjokkert over Lena og Nanna sin oppførsel. Ingen tvil om at de regelrett mobbet Margrethe. Godt at TV3 grep inn - men begge "mobberne" burde blitt utvist - det hadde vært mest riktig. Etter å ha kalt Margrethe for bl.a "pedohore" var det kvalmende å se hvordan Lena i slutten av programmet forsøkte å unskylde seg for Margrethe - kropsspråket hennes røpte tydelig at hun ikke mente det hun sa. Leste i avisa Tromsø i dag at hennes famile og venner forsvarer henne til fulle og mener hun gjør en fin profil på hotellet. Fy for skam! Hvordan kan man forsvare mobbing og trakasering av andre mennesker? Tror ikke Lena noen gang vil bli en god psykolog. Hun burde velge et annet yrke. Empati vet hun tydeligvis ikke hva er.

Anonym sa...

Petter er en feig liten klysegutt! Går rundt og gir inntrykk av at han ikke har noe med ting å gjøre og skal være så forbanna reflektert. Skulle likt å møte ham i en mørk bakgate...

-28

Anonym sa...

Det som egentlig var pinligst var at under Pandoras eske sa Lene at ho ikke angra på noe av det ho hadde sagt til Margrete. Pluss at Petter sa han trodde og håpet at Margrete gikk ut i morgen(/dag).
Og etter at Nanna måtte dra fra hotellet pga. mobbingen, er ikke bare Petter og Lene, men alle på programmet, sååå lei seg på Margrete sine vegne. Det ble for dumt. Bra at de trakk seg unna, men dumt at de plutselig etterpå kommer med dumme unnskyldinger for det de gjorde.

Anonym sa...

Du har tydeligvis ikke følgt helt med her.. Ja, mobbingen av Margrethe gikk alt for langt, det skal jeg innrømme. Men, Margrethe er ikke den snilleste på jord hun heller. Hun oppførte seg litt rart(synes jeg) i begynnelsen da hun absolutt ikk prøvde å ta kontakt med jentene, men bare guttene. Det var respektløst ovenfor jentene, siden man kunne merke at hun prøvde å "stjele" til seg en partner. Også nå når det kom en ny person inn(jente), så kaster hun seg over hun av en grunn, hun er alene og trenger en allianse slik at hun kan klare seg der. Kanskje fordi hun trenger en ny person og støtte seg til også, men jeg tror nok det er mest pga allianse. Hun virker også litt løs, hvem ligger med sjefen sin(rektor) på kontoret hans? :S Høres ut som hun bruker sex for å stige i rangene på jobben sin. Personlig selv liker jeg ikke Margrethe(som dere sikkert har merket). Synes Nanna og Lene er to store drittsekker de og, men jeg liker og se saken fra to sider, og jeg liker ikke at du favoriserer Margrethe i denne saken.

- Østenseren

-----------------------------------
Den saken over synes jeg er litt dum. Det er nesten som om du sier at Margrete har seg selv og takke for mobbingen. Kanskje Lene bare ikke var Margretes type som venn. Jeg for min del er ikke så veldig fan av noen av jentene. Mats burde vinne :-) Men uansett var Margrete offeret i denne saken og det var ikke hennes skyld at hun ble det!

- Jente

Anonym sa...

Håper Lene og Nanna sitter og ser på TV og gremmes over sin egen oppførsel.
Jeg tviler nok litt på det.
De er nok utmerket godt i stand til å felle noen tårer over alle negative komentarer om dem selv her, men sliter litt med å vise samme "medfølelse" for andre.

Interesant å se hvordan de dominerte gruppen, slik at alle enten deltok eller var for feige til å si ifra.

Lene og Nanna - Det finnes et navn for sånne!

Anonym sa...

Stakkars Margrethe. Helt utrolig at hun ikke knakk sammen. Det hadde jeg gjort.