onsdag 15. april 2009

Overfallsvoldtekter i Oslo begåes av ikke-vestlige innvandrere - Råd til jenter

Jeg leser på VG nå at politiet i Oslo har fått totalt 41 anmeldelser på overfallsvoldtekter de siste tre årene.

Og av disse 41 anmeldte voldtektene er samtlige 41 begått av ikke-vestlige innvandrere ifølge Oslo-politiet.

Jeg synes det er synd at jenter i Oslo føler seg utrygge på kvelds og nattestid i Oslo på grunn av alle disse overfallsvoldtektene. Jeg håper derfor politiet bruker mye ressurser på finne disse gjerningsmennene raskt så Oslos jenter kan føle seg trygge.

Men jeg tror det er noen forholdsregler jenter kan ta for å føle seg tryggere:
  • Prøv å unngå å gå alene hjem fra byn
  • Gå i godt opplyste gater der du ser det går flere andre
  • Ignorer og ikke stopp opp når fremmede prøver å stoppe deg på gaten
  • Pass på når du låser opp døren til bygården/oppgangen eller lignende og sjekk at det ikke er noen som har fulgt etter deg
  • Skrik så høyt du kan hvis noen angriper deg

Noen som har flere gode råd?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skaff deg et våpen og skyt balla av svin som vil voldta.....

Lol og dette blir sensurert for en skal jo selvfølgelig skaffe overgripere psykolog hjelp, studieplasser og tilbake til samfunnet.... Offeret får neppe noe....

Anonym sa...

Man blir helt oppgitt av frustrasjon og forbannelsepå grunn av kommunistene i regjeringen som lukker både ører, øyner og kjeften når det gjelder all denne kriminaliteten som innvandrerene bedriver. De bryr seg vell fanden om 5 eller 50 kvinner blir voldtatt hver jævla dag. Har ikke hørt et kvekk fra noen av regjeringspartiene som kan være med på å forbedre situasjonen. Hun gapmerra Halvorsen som spyr ut idiotiske ideer om alt muligt syntes vist det er OK at alle disse voldtektene finner sted. Det er bare flaks at ikke flere av kvinnene blir myret også. Kanskje Halvorsen blir seksuelt opphisset og får utløsning vad tanken på en stor fra Afrika og derfor gjør hun ikke noe med det. Det er ikke bare hennes feil, de er likedan hele gjengen. De arbeider for mindre bevilgninger til politiet og mer kriminalitet. De arbeider for fri flyt av narkotika, ja, det er nok noen som vil ha fordeler av det også, kanskje innen famelien, hva vet vi.

Er det ingen av dem som har peiling på sykdommer som disse bødlene har med seg inn i landet. Hvilken risiko voldtektsofrene blir utsatt for.

Og den latterlige straffen da. Arbeiderpartiet, SV, (les kommunistene) Venstre og Kristelig folkeparti er verst. De er de som fyller opp landet med avskum og mener at voldtekt av 8 norske kvinner er akseptabelt før galskapen blir stoppet. Snakk om idioter med vacuum mellom ørene. De er pinadø verre enn forbryterne. Bare et forsøk på voldtekt skulle vært minimum 10 år straffearbeid og deretter utvisning. Synd vi ikke har anledning til å kutte snoppen av dem. Kunne vært passelig julegrasiale til regjeringens representanter.

Til alle som er fornøyd med tingenes tilstand vil jeg bare si, fortsett å stem som du alltid har gjort, men vil du ha slutt på at det er de kriminelle innvandrer-bandene som styrer Norge så stem på FRP eller Demokratene ved neste valg.

Det er synd at det er mest bare kvinner som blir voldtatt. Hadde det vært noen stortingsamøber som fikk tvunget en Afrikansk jernstang oppetter ryggraden så hadde det ikke vært lenge før lovene ble forandret, hvis det ikke var høyrefolk da. Hadde jeg bare visst hvordan jeg skulle ordnet det så skulle jeg jaggu betalt godt for å fått noen til å peist puddelen til Røkke, han Jens.

Man blir bedt om å oppgi alderen i innlegget. Hvilken betydning det har kan jeg ikke tenke meg, men kanskje noe statistikk greier. Jeg er 47 år og har alltid vært av den oppfatning at et menneskes kropp er ens egen, den er hellig og skal ikke krenkes med noen form for uønsket påvirkning. Det være seg i eller utenfor ekteskapet.

Til alle kvinner vil jeg si at en voldtektsmann er livsfarlig. Lær dere selvforsvar. Ta et kurs der dere lærer å avvæpne og uskadeliggjøre en person.Det burde forresten vært obligatorisk og gratis opplæring i ungdomsskolen. Ta saken opp med foreldrer,i din skole, bruk internett, aviser og de politiske partiers ungdomsorganisasjoner, spre budskapet og forlang handling øyeblikkelig. Bruk press, det parti som sørger for å innført dette i kommende stortingsperiode vil få dere stemmer ved deres første valg.

Hadde jeg vært kvinne og forsøkt voldtatt så hadde jeg vell blitt paralysert av skrekk. Har forbryteren kniv og møter så sterk motstand at han innser at han kanske ikke kan fullbyrde sitt foresett så er det fare for at han bruker kniv. Da tror jeg det er bedre å ikke gjøre så sterk motstand så unngår man å bli skadet. Heller spille litt på lag med jævelen så han blit uforsiktig og uoppmerksom. Har han ikke kniv i hånden så bruk heller din hånd på hannes strategiske punkt og gjør litt godt for han i det du forbereder deg på å få pusten igjen og så tar du et realt tak og vrir det du kan og gjør noen kraftige rykk, kan du få til å kjøre kne opp i skrittet på han så vil han ikke vær god til å åpne kjæften en gang,han er ute av spill pga smerter. Da gjelder det å komme deg klar han.

Hvorfor ikke snakke med politiet og eventuelt få en instruktør på selvforsvar til skolen for å undervise mens dere venter på at regjeringen skal våkne. Bruk gym. timene. Er dere 20 elever så blir det ikke så mange kronene på hver av dere. Deres foreldrer betaler det med glede. Er dere voksne kvinner så få med veninner og kontakt en instruktør som gir god rabatt for deres senere jungeltelegraf reklame. Bruk media, vis hva dere kan og få en landsomfattende aksjon i gang. samtidig presser dere politikerene til å sponse kursene.

Jeg tror ideen vil gi resultat. De politiske partiene må reagere fordi det er en skam for dem at de har laget et samfunn der ungdommer helt ned i barneskolen må lære selvforsvar i skolen, fordi voldtektsforbrytere gjør det utrykt å ferdes i byens gater.

Lykke til og gjør nå helvete hett for kvinnemishandlerne der ute. Vis dem hvem som setter dagsorden, og vri stellet av idiotene.

Anonym sa...

send alle svina hjem for faen!!