søndag 5. april 2009

Mancheter United har flaks (igjen) og vinner

Manchester United vant hårfint over Aston Villa i dag skriver Dagbladet.
3-2 ble sluttresultatet etter at Man Us Macheda scoret to minutter på overtid.

Og dermed beholder Manchester United førsteplassen på tabellen med Liverpool bare ett poeng bak. Hvem som står øverst på tabellen ved serieslutt er for vanskelig å spå. Men om Manchester United fortsetter å ha så mye flaks som i dagens kamp er det ikke noe verken Liverpool eller Chelsea kan gjøre for å vinne gullet. Dessverre.

5 kommentarer:

Sven Anders Løkaas sa...

Hvis du slår opp på definisjon av ordet flaks, skjønner du med en gang at United ikke faller under denne kategorien. Flaks er noe man har sjelden. Slik som å vinne i Lotto f.eks.

United vinner kampen på en dårlig dag. Dette har de ikke gjort bare èn gang, men flere ganger.

Et lag som gjør akkurat dette, tar som regel seriegullet.

Anonym sa...

Var utrolig irriterende det siste målet dems, men fotball er og blir fotball og da kan alt skje..

Hpåper bare virkelig Liverpool tar gullet i år!! YNWA

Vibeke sa...

Det kalles ikke flaks, det kalles talent. Når Manchester United vinner en sånn kamp på en dårlig dag sier det egentlig veldig mye om hvor gode de faktisk er.

Anonym sa...

"Var utrolig irriterende det siste målet dems, men fotball er og blir fotball og da kan alt skje.."

Sånn som skjedde med liverfool på lørdag?

Anonym sa...

Makan til vrøvl! Hva med Liverpool? De har jo vunnet bortimot tosifret antall kamper ved å score i løpet av de 10 siste minuttene! I starten av sesongen ble de rundspilt av flere middelmådigheter i Premier League, men dro i land 3 poeng etter sene scoringer av Torres/Gerrard etc. Champions League skulle de aldri vært med i. I kvalik-kampene mot Standard Liege var det på hengende håret at Liverpool kom videre, med ufortjent 0-0 og deretter en sen Kuyt scoring i kampen etter. Nei, fei for egen dør. ALLE lag har flaks, ingen er verre enn andre. Det handler bare om hvem som takler presset best, og det gjorde United idag.