mandag 20. april 2009

Paradise Hotel-Mats er gledelig tilbake! Og Lene er ekstremt usympatisk!

Jeg har tidligere skrevet om at de som har laget mest liv på Paradise Hotel har vært Mats André Pedersen og Petter Pilgaard.

Dessverre røk Mats ut av hotellet for en stund siden. Gledelig var det derfor å se
at Mats dukket opp igjen på Paradise Hotel i dagens episode! Dette kan man lese mer om på VG.

Både Petter og Mats er to veldig sympatiske gladgutter. Dessverre er ikke
alle i tv-programmet like sympatiske.

For i de siste episodene har det virkelig gått opp for meg hva som kan gjøre en person utrolig usympatisk i et slikt type tv-program. Når man bruker enhver anledning til å prate nedlatende om andre personer. Slik Lene Sortevik har gjort om Margrete. Og når man bruker så sterke uttrykk som
Jeg tåler ikke trynet på henne og
Enten bør Margrete holder kjeft, eller så bør hun ryke på hodet ut og
Du er den du er så får du igjen for det.
Og når Lene heller sier dette ti ganger til alle andre enn Margrete føler jeg det hele blir feil. Er det noen du ikke liker, så ta det opp med vedkommende. Og ordne opp i det.

Jeg vet det er lett for å dømme personer som er med i et tv-program Men de som er med i et slikt type tv-program som eksponeres utrolig mye som deltagerne i Paradise Hotel nå gjør bør vite hva de går til når de velger å være med i tv-programmet.

Hva synes dere? Om Petter og Mats? Og Lene og Margrete?

65 kommentarer:

Anonym sa...

visst det er noen som er bitch i paradis hotel er det lene..et grusomt kvinnemenneske ..måtte ho ryke på hodet ut av hotellet fort som f....dama må ha store psykiske problem..

Anonym sa...

Jeg ble rett og slett kvalm over Lene i dagens episode. At det går ann å gå sånn i personangrep! Hadde jeg vært Margrethe hadde jeg smelt til Lene for å være ærlig. Vet egentlig ikke hva jeg syns om at Mads er tilbake, ville heller hatt Aleks tror jeg.
Men nå vil jeg ha ut Lene, for sånn oppførsel går ikke ann!(og iallefall ikke av en som skal bli psykolog!)

Anonym sa...

Lene burde grave seg ned, snakk om forferdelig kvinnemenneske. Nanna er ikke mye bedre hun heller.

Anonym sa...

Det er kanskje ikke rart det er så mange som har forferdelige opplevelser med psykologer når man ser hva de klekkes ut av.

Anonym sa...

Jeg stusser over at Lene skal bli psykolog, eller i det hele tatt setter jeg spørsmålstegn ved hvorfor hun går på psykologistudier.

En psykolog hjelper veldig ofte personer som er sjenert og "schizofrene"/flere personligheter (som hun kaller Margrete), og når hun ikke klarer å forholde seg til personer hun mener er slik, stiller jeg meg meget skeptisk til at hun skal bli psykolog. Forbanna bitch.

Anonym sa...

Lene må være det mest motbydelige kvindemenneske som finnes

Anonym sa...

TV3 burde sende hjem denne Lene.Og send henne til psykolog, er ikke i balanse!! Dette er mobbing av verste sort!!
Ikke verdig et tv program.

Anonym sa...

Nanna Dahlen uttalte at "Jeg håper hun dør av innvendige blødninger" når Margrethe tok seg en dukkert etter at Øystein reiste hjem. Det var visstnok ikke måte på hvor disrespect det var - hun hadde ikke opplevd på makan! Lene Sortevik fulgte opp under Pandoras med "Skjønne du at vi syns d e respæktløst????"

Hva er det som feiler disse menneskene?

Anonym sa...

Lene er en stakkar, helt uten innsikt i egne følelser og reaksjonsmåter og uten evne til å tolke disse. Hun burde vært beskyttet mot seg selv, men vi snakker jo tv3 her. Dette er uansett mest trist, selv om det er underholdende.

Anonym sa...

Lene må da være psykopat... Og at alle de andre lar seg manipulere til å stå på hennes side. Verste jeg har sett på lenge!

Anonym sa...

magrethe er den mest normale jenta der inne.Ho er seg selv.I dagens episode så så burde Magrethe tatt ølet å kastet det i Tr..på Lene for å stoppe kjeften på ho.Fy f for ei Norlands kjeftesmella.Er den noen som er falske der inne så er det Lene.Snakker drit om de ho føler seg trua av.Få ho ut av spillet fortere enn F..Du skal bli psykolog,ho burde sjekke hjernen sin selv.Det er jo bare drit som kommer ut av kj..på ho.Stå på Magrethe,Vær deg selv så de andre irriterer seg grønne.)Sier en kvinne på 41 år.

Anonym sa...

Hadde jeg vært Margrete hadde jeg lett kastet det glasset i trynet på Lene. (på slutten av dagens episode) Jeg så for meg at det kunne bryte ut i slåsskamp. Heldigvis er Margrete mer fornuftig enn den sinnssyke nordlendingen.
Kult at Mats kom inn igjen, men kjipt at Aleks gikk ut. Han fortjente ikke å ryke, for han har vist seg som en svært sympatisk og ærlig person.
Etter i kveld burde ikke noen ønske at Lene vinner. Det hadde vært krise. Tror TV3 griper inn i dette.

Anonym sa...

Klarer ikke å fatte at det går an jeg.... Lene graver sin egen grav ved å oppføre seg på denne måten. Og mon tro om det går utover både psykologstudiene og IKKE MINST flyvertinnejobben!!!! Er vel en og annen som har en kommentar å komme med når de treffer henne på ett fly hahahahahaha. Ekstremt usympatisk og litt vel ovenpå. Hun er rett og slett SLEM!!!! og den kommentaren om at du er deg selv og får igjen for det burde vel vært nok til at hun blir sparka rett ut fra psykologstudiene ja. Til pass for henne!!!!! Kjenner at jeg blir kvalm av hele dama!!!!!

Anonym sa...

Lene er nok ingen psykologstudent! Mulig hun tar psykologi grunnfag som nesten halvparten av alle studenter gjør, men hun kan lite om kommunikasjon, hvordan endre andres atferd osv. Hun mangler empati, noe som er grunnleggende for å kunne utøve noe som har med mennesker å gjøre. Hun virker derimot umoden og lite reflektert. Derimot svært egoistisk, og spiller på dette ovenfor dette hellige fellesskapet som igjen viser seg å være tvers igjennom råtent.

Anonym sa...

Lene framviser mobbing av verste sort. Intoleranse, hat og usakligheter haglet over Margrethe som tar det hele med imponerende fatning. Først beskyldes Margrethe for å være psycho når hun er sjenert og stille i fire dager og etterpå er hun schizofren når hun finner tonen med den nye jenta. Å skjelle ut noen etter noter fordi hun har feil sminke, ikke matchende klær, feil frisyre osv. sier alt om Lene. Håper hun blir kastet ut av psykologstudiene!! Margrethe go go go!

Anonym sa...

Virkelig jeg ble kvalm av Lene, hun gjør Paradise Hotel til et Helvete for alle som ikke sleiker Ræva på henne. De andre deltagere sier ikke en Dritt de bør skamme seg. Jeg Håper virkelig henne og Nanna riker ut de fortjener virkelig IKKE å være der. Har Lene glemt helt at hun er på TV.

Anonym sa...

Gutta blir jo til og med manipulert til å si at hun er så pen. Det er hun da strengt tatt ikke. Hun ser 15 -20 år eldre ut enn hun er, og er heller ikke noen spesielt stilfull representant for den aldersgruppen heller. Er det ikke dette som kalles white trash? Jeg ser for meg dama med fire unger med tre forskjellige fedre, Nilleposer i handa og implantater på avbetaling.

Anonym sa...

Lene er den styggeste Drittkjerring jeg har sett..

Anonym sa...

GROV MOBBING på PH
Jeg sitter tilbake i sofaen totalt SJOKKERT etter kveldens episode og Lenes oppførsel.Er det mulig? Det er visst mulig å være så ondskapsfull som det Lene viser at hun er. Det er slike mennesker som lager mobbofre på skolen , og minst like ille er det når folk står å ser på og ikke griper inn. Hvor ble det av kjekke, kule Petter og Kevin nå da f.eks., var de ikke kule nok til å tørre å gripe inn.Hvordan har de hjerte til å stå å se på dette? SKAM!JEG ER SÅ SINT!

Anonym sa...

Eg ble rett og slett helt paff av hu Lene i kveld...Det e ei dama som eg ville holdt meg unna og vil ikke hatt som ei venninna! Hu snakke jo DRIT om deg så fort hu mener du oppføre deg "anneledes". Både hu og Nanna bør pokker meg sjerpe seg! Slutt å oppfør dokke som unger!

Om hu føle seg så trua av margrethe? Stakkars jenta! Blir mobba som faen fordi hu e sjenert og når hu endelig prøver å åpne opp så e hu plutselig blitt en falsk bitch? kem som e den virkelig falske personen her inne?? Lene i would think....

Eg håpe at både hu og nanna ryke ut snart, de fortjene ikke å være der slik som de angripe andre på. Og nå bør de andre støtte hu stakkar margrethe viss det ska fungere for " fellesskapet" .Og btw, FELLESKAPET har kun me å gjøre me den gruppa som kontrollere der inne. Og viss du ikke passe inn me de så fyke man rett ut igjen. Tro meg!

Anonym sa...

sir bare ojojoj! Lene gjør at æ blir flau over å være fra tromsø! Syke syke dame.. Trudde at man i en alder av 25 hadde mer vett i hode;oS
Ikke så mye bedre at ingen av de andre på hotellet stillte opp før margrethe! Ungdomskole drama folk;oS Håpe dem lære litt om sæ sjøl nåe dem ser sæ sjøl på tv:oP

Anonym sa...

Gratulerer Lene. Du har driti deg så jævlig ut. Håper du sitter hjemme og griner. trash trash trash

Hanne sa...

Petter er en utrolig herlig fyr, som bare er seg selv! Han sprer så mye humor og glede, bare ved å være seg selv. Mats er likeså, de to er et radarpar uten like. Begge er likeverdige vinnerkandidater. Lene er skikkelig kjerring. Hun snakker kun rundt seg selv, og setter seg selv i et godt lys til enhver tid. Jeg blir kvalm av å se og høre på henne, nå er det faktisk så ille at jeg skrur av lyden til tider. Jeg orker rett og slett å ikke høre på søytret hennes. Margrete synes jeg synd på, selv om hun også snakker rundt seg selv. Men hu har måttet tåle mye drittkasting imot seg, rene skjære personangrepet. Og jeg forstår godt det at hun ikke snakker så mye til den "gamle" gjengen, de er bare opptatt av å holde alliansen sin. Og det at hun valgte å prate mest med gutta i begynnelsen er også forståelig. Jeg hadde gjort det samme selv. Gutter er enklere å prate med, jenter skal bare lage drama (noe vi har fått bevist nå). Jeg er selv jente, men jeg går best overens med gutter. Også må jeg nevne Karita. Hun gikk fra å være ei sympatisk dame til ei skikkelig bitch i løpet av få dager. Det er hun er sykepleier, det skjønner jeg ikke. Hun hadde ALDRI fått røre noen av mine nærmeste i alle fall, det skulle jeg virkelig sørget for. Makan til tosidig personlighet.

Anonym sa...

Godt å lese at det er flere enn meg som ble mektig provosert over gnæla fra Tromsø i kveld !! Til deg Lene: Håper du sitter hjemme i sofaen din å skammer deg over den særdeles smakløse oppførselen din.håper noen tar affære etter dette og nekter deg studier og jobb for all fremtid !! Håper du har ødelagt alt for deg sjøl !! Men nei.....det har du vel ikke for du kan jo bare manipulere noen til å ta ditt parti og vips så er du helt og fullt deg selv,nemlig MANIPULERENDE,FALSK OG EN GJENNOMFØRT SKAM !!!!
Å til dere gutta på hotellet,hvor er MANNEN i dere ????

HEIA MARGRETHE !!!!!!!

Anonym sa...

Merker at alle har slengt dritt om Lene. Jeg er enig at hun tok litt vel av idag, men alt i alt så er hun jo faktisk ærlig. Magrethe er kanskje ikke så ille, men hun går jo imot alt hun selv sier. Hun sier hun skal gjøre en ting, men gjør det motsatte! Lene setter henne på plass! men det jeg er redd for er hva Mats nå vil synes om henne. Hun tok det jo litt ekstremt, og Mats kjenner jo ikke Magrete og alt hun har gjort. Crap! jeg håpet at de skulle bli sammen

Anonym sa...

herregud. går det an å oppføre seg slik lene.jeg sier bare; what goes around comes around. hun vil få som fortjent. i dag har jeg fått en ny favoritt, nemlig magrethe. står stor respekt av å holde seg rolig når en får så mye dritt.

Hanne sa...

"Merker at alle har slengt dritt om Lene. Jeg er enig at hun tok litt vel av idag, men alt i alt så er hun jo faktisk ærlig. Magrethe er kanskje ikke så ille, men hun går jo imot alt hun selv sier. Hun sier hun skal gjøre en ting, men gjør det motsatte! Lene setter henne på plass! men det jeg er redd for er hva Mats nå vil synes om henne. Hun tok det jo litt ekstremt, og Mats kjenner jo ikke Magrete og alt hun har gjort. Crap! jeg håpet at de skulle bli sammen"

Og Lene går ikke i mot det hun selv sier? Hun har gjort det ved flere tilfeller. Skal man sette noen på plass, så trenger man ikke oppføre seg som en fjortis og ta det i fylla. For hun tør ikke gjøre det i edru tilstand, da går hun bare rundt og baksnakker Margrete. Når man settter noen på plass, så snakker man til den andre personen på en voksen måte, uten å bruke ord som "pedo-hore".

Anonym sa...

Lene er den verste drittkjerringa jeg noen gang har sett på en tv. Å se slik oppførsel er provoserende, og det at produksjonselskapet lar dette passere, er ikke mindre enn en skandale! Hun skulle vært kastet på hode ut fra hotellet og sendt rett til lukket avdeling. Hvilket flyselskap jobber hun for? Noen som vet? Skulle vært greit å vite, slik at man slipper å møte trollet i den virkelige verden.

Anonym sa...

Jeg har aldri deltatt på slike debattfora og jeg er i grunn ikke veldig engasjert i Paradise Hotell, men i kveld ble jeg utrolig provosert... For en møkkadame denne Lene er! Nanna håper jeg ser seg selv fra en litt annen side via skjermen - for hun tror jeg det er håp. Lene derimot håper jeg at jeg ALDRI kommer til å se noe mer til. Måtte hun bli tvangsinnlagt. Stakkars foreldre som får se hva slags datter de har oppdratt... (jente 28 år) PS: Heia Petter!!! Selvom jeg skulle ønske gutta hadde vist litt mer baller i dette tilfellet. Det var flaut å se på!

Anonym sa...

auuu! d var vondt å se på paradise i kveld! Og det skyldes utelukkende denne Lene, makan til psykotisk drittkjerring skal du lete lenge etter. Det hun og dette andre hønsehodet Nanna driver med er rett og slett mobbing!! Tenk å starte opp en nøtt eller sannhet i fylla bare for å gå rett i strupen på en annen person, biiitches, faenmeg skikkelig white-trash altså! Tv3 burde sende disse to forvridde, fryktelige kvinnemenneskene lagt til pokker i vold ut av paradis.

Og enig med over, HVOR ER SJEFEN i huset? Hadde jeg vært der inne hadde jeg lempet den megga lene rett i poolen i kveld!

Anonym sa...

Til dere som snakker om at Lene er ærlig...det finnes grenser for hva som kan sies i til mennesker du treffer igjennom livet. Total mangel på egenkontroll tar seg dårlig ut på TV. En annen ting...aldersforskjell virker for Lene å være ok om gutten er eldst. 6 års forskjell er da ingen ting i dagens samfunn. Forskjellene gjevner seg ut, det er bare litt vanskelig å se for de yngste... Trist på dine vegne Lene, dette vil du lide for i mange år og sammenhenger. Lytt og lær.

Anonym sa...

Jeg er glad jeg fant et sted der jeg kunne skrive hva jeg følte etter dagens episode av Paradise Hotel...
Det er jo en merkelig gjeng de har samlet... den ene verre enn den andre...lol
Spennende er det jo, med alle intrigene etc...
MEN!!!
Lene... jeg håper du leser dette, for i dag blottet du deg fullstendig som menneske på TV i beste sendetid! Du oppførte deg psykopatisk, usympatisk og ekstremt egoistisk! Du er rett og slett en meget ondsinnet person, og jeg håper inderlig dette får negative konsekvenser for deg i ditt videre liv. Man kan ikke stole på deg som menneske, noe som kommer tydelig frem når man ser deg i en slik setting, noe som ellers sikkert kunne vært vanskelig. Nå vet nok alle som treffer deg i fremtiden hvem du er, og tar forhåpentligvis sine forholdsregler.

God tur videre i livet ;-)

Nina i Paradiset sa...

Jeg har ett psykisk problem, og trenger noen og snakke med.
Er det noen som vet av en psykolog, eller en psykologstudent??

Ble så opprørt over noe som ble sendt på TV i kveld....

Haha!

Anonym sa...

det er bare så ufattelig ironisk at lene går på psykologi studier når hun burde vært innlagt på illegal hospitalet for lengst!!hun gjorde meg så kvalm at det var like før jeg oppsøker henne for å banke skitten ut av henne!kan ikke forstå at margrethe ikke slo henne ned etter å få slengt så mye dritt mot seg, i mine øyne har jeg aldri før hørt en styggere og ondere utskjelling i mitt liv!fy f..... hvor ond går det an og bli? hva faen er problemet? når ble det kriminelt å være sjenert? best den psykopaten av et VRAK kommer seg til helvetes langt vekk før hun ødelegger uskyldige mennesker der inne.

Anonym sa...

1. Lene er ikke psykologistudent,men har tatt et par studiepoeng, noe alle kan.
2.hun oppfyller imidlertid de fleste diagnosekriteriene til ustabil personlighetsforstyrrelse, også kalt borderline disorder.
3. Schisofreni har ingenting med spalting av personlighet å gjøre, men man kan vel ikke forvente mer av noen som er best på å servere te og kaffe. Les deg opp Lene hvis du vil bestå ex.fac.
4. Den eneste som har kommet godt ut av dette er offeret - aldri så galt at det ikke er godt for noe:-)

Anonym sa...

Hvor er resten av de "dritkule" folka når Lene angriper Margrete på simpleste vis. Dere kunne vel ha sagt i fra til "cruella". Utseendemessig ligner hun jo ekstremt også stakkar...

Anonym sa...

Stakkars Lene og Nanna, de burde vært skånet for seg selv. Er det mulig å oppføre seg slik uten å skjønne at det kommer til å få konsekvenser i tiden etterpå? Haha, skulle likt å se den som betalte penger for å gå til Lene som psykolog... huff så dum....

Anonym sa...

GRL 37
Ærlig talt tv3 hvor fant dere denne syky syke dama Lene? synes grensa er oversteget nå.
Synd det bare er damer igjen på dette syke hotellet for hadde det vært ett snev av baller på de såkalte kule guttene der hadde de stått opp å fortalt denne syke syke dama Lene at nok er nok.Mye snakk om flysikkerhet om dagen,hei hei denne syke syke dama er flyvertinne!!! ville følt meg tryggere i lufta med Bin Laden Lene søk hjelp seriøst!!!

Anonym sa...

Lene er kul :-)

Emalie sa...

Jenter kan være grusomme. Hvorfor har de dette behovet for å tråkke på andre mennesker. Både Lene og Nanna bedriver mobbing av verste sort. Håper de får seg en nesestyver når de ser seg selv og oppførselen sin på tv. Og Lene skal bli psykolog??? Har hun tenkt å skape sine egne pasienter eller? Slike som henne gjør nemlig at folk trenger psykolog. Uff. Tar jeg ikke feil har hun vært en mobber på barne- og ungdomsskolen. Jeg sier bare fysj! Og som om ikke det er galt nok, ingen andre sto opp for Margrethe. Feighet!!!

Anonym sa...

jeg må bare få slengt inn en kommentar jeg også,om hvor jævlig Lene er!!HERREGUD for en oppførsel..jeg hadde vært flau over å vise meg utenfor døra etter sånn hun har oppført seg den siste uken!!føler virkelig med margrethe...LENE og NANNA kom dere til helv..... ut fra hotellet...tror de styrer og eier hele dritten..og snakker stadig om fellesskap..haha!!hvis fellesskap er at noen få skal herske og resten har bare å gjøre som de sier..herregud!tragisk..hadde møtt på lene eller nanna ute så hadde jeg gitt de en real overhøvling..makan til hurper..ÆSJ!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Lene og Nanna er noen forferdelige vesner, jeg skammer meg over å være jente...Få de UT!

Anonym sa...

Etter å ha vært vitne til hva som skjedde på Paradise hotel i går kveld, må jeg si at at jeg er sjokkert på både måten folkene der inne lar en deltager harselere en annen, og da mener jeg Lenes personlige angrep mot Margrethe, og ikke minst at tv 3 lot dette skje uten å gjøre noe, som i form av å sende Lene RETT hjem!!! Greit nok at det skal være underholdene, men dette er langt over grensen til hva man kan akseptere, å se et annet menneske bli behandlet på denne måten gjør vondt!

Anonym sa...

Ja nå kreves det av Tv3 at de tar ansvar og sender hjem Lene og Nanna.Nå jobbes det i Norge med å bekjempe Mobbing og Trakkasering,OG så sender de dette i beste ungdoms seer tid...Dette er bare helt bak mål!! Er rystet og skuffet over en ellers ok kanal.. (Bra at folk reagerer på slik oppførsel.)

Anonym sa...

Er det virkelig mulig å være så stygg mot andre mennesker?? Lene burde vært kastet på haue ut av hotelet..Tv3 skjerp dere..Og til dere andre som bare står og ser på at slikt skjer,dere har faktisk et ansvar dere også..Tenk å være så smålig å tråkke ned på andres stil..Har ikke ord for slik smålig opførsel..Å stakkars foreldrene til Lene og Nanna de kan ikke akkurat klappe seg på låret og si at de har gjort en god jobb...

Anonym sa...

lene kan umulig ha studert psykologi...... UMULIG
minner sterkt om en sosiopat.
mann 31

Anonym sa...

Jeg synes ikke vi skal si for mye stygt om Lene, hun sliter jo tydelig med psykiske problemer. Hn trenger hjelp, ikke fordømmelse.

Margrethe synes jeg takler dette på et meget godt vis. Det står STOR respekt av å forholde seg så rolig i slike situasjoner Lene setter henne opp i. Heia Margrethe! Det er HUN som fortjener å vinne.

Jente, 25 år

Anonym sa...

Gårsdagens episode fikk meg til å gape av sjokk. At det virkelig går ann å miste så hinsides form og fattning pga ett annet menneske er bare helt utrolig. Ei mer fordomsfull, usympatisk, umodent og usmakelig jente som lene viser seg å være i PH, trodde jeg ikke gikk ann. At ingen sto ordentlig opp for margrethe, men lot lene kjøre over henne viser at det er lite ryggrad og baller blandt deltagerne.
Karita virket som en sympatisk jente istarten, men måten hun har sleika ræv blandt
jentene, er lite empatisk og snakker dritt bak ryggen på visse andre har gjort at jeg som selv er sykepleier blir flau på hennes vegne. Håper virkelig hun har beklaget seg overfor arbeidsplassen sin i ettertid.
Nanna er bare ett eneste stort gnagsår, gidder ikke engang kommentere henne.
Synd at alle de nye er så "redde" de eldste deltagerne, hadde vært så bra om det hadde kommet inn en eller fler som turte å rydde litt i leiern. (jente 31)

Anonym sa...

e helt eni at ho lene oppførte sæ utruli domt i gårdagens episode, men dåkker som sitt å disse ho e ikkje nåkka bedre sjøl. dåkker e jo like ille som ho lene va mot margrete i går. Stå på Lene. Du e kul.

Anonym sa...

Hei!Er 35 år og har fulgt litt med på paradise og ble som mange andre veldig sjokkert over gårsdagens episode. Maken til regelrett mobbing skal man lete lenge etter. Som Lene sier ar hun fått " Margrethe opp i halsen" og det kan vi tydelig se og høre. Det lureste for Lene ville vært å trekke seg fra serien siden hun føler det slik og ikke gå ut ifra at hun skal klare å mobbe en annen ut - og tro at seerne synes dette er okey...... ! Innleggene i dag viser at folk heldigvis reagerer. For det Nanna og Lene driver med er mobbing og personforfølgelse. Skulle ønske noen av de andre deltagerne hade tatt affære og fått vist seg frem i går, men dessverre var ikke protestene høylydte nok (selv om noen prøvde litt) I ettertid er det nok ikke lett å være Lene og forklare for de som ikke var der hvordan dette gikk for seg. Vi har sett og dømt henne.... Lene har fått en dyrekjøpt erfaring som jeg håper har gjort at hun ikke utsetter andre for samme behandling igjen. Ingen fortjener å bli behandlet på den måten, selv om man ikke har "sansen" for personen. Da får man selv trekke seg litt unna og ikke gå til angrep. Det løser nemlig ingenting!
Håper Margrethe setter pris på alle tilbakemeldingene.

Anonym sa...

Lene er en typisk jente som skal være venn med alle, men som tilslutt dålker dem i ryggen. greit dette er ett spill. men å gå til angrep på Margrethe på den måten som hun gjorde var usmakelig! ikke nok med at hun går å snakker dritt om henne til alle de andre, men alle disse usakelige nada kommentarene hun kom med var rett og slett bare latterlig "du greier ikke matche sko og klær" hallo? Lene, du er patetisk!

Anonym sa...

No har eg faen meg fått nok!! alle seier at Lene var stygg i kjeften osv. .... HALLO? no snakke jo dykk stygt om ho!!!

just shut the fuck up!Btw. Lene , Mtas ; petter og Nanna e best!!!

Anonym sa...

Lena gikk langt over streken med mobbingen av Margrethe. Psykisk terror er ikke kult. G26

Anonym sa...

..sosiopat, psykopat, borderline, ustabil personlighetsforstyrrelse.. Kall det hva faen du vil! At jenta er sjuk er det liten tvil om!! At dette kommer til å henge ved henne må hun bare regne med!!
Eneste jeg synes er dumt er at Nannas oppførsel blir litt glemt - ikke mye bedre hun dessverre...

Ps! Jeg hadde aldri ansatt en person som hadde vist seg fra en slik side - klippet og limt,tatt ut av en sammenheng eller ikke!!
ALDRI!!!

Anonym sa...

Sakset fra VGnett

Økenavn: Kebab-Lene
På folkemunne har hun fått økenavnet "Kebab-Lene", men det setter hun ikke særlig stor pris på.

– Jeg har hatt det tilnavnet i mange, mange år. Det er ikke akkurat så veldig flatterende, men Tromsø er en liten by, og det er lite å gjøre med det, sier Lene Sortevik.

Pappa Jan Arve Sortevik er full av lovord for sin datter. Han mener at de to har fått et tettere forhold etter at hun begynte å jobbe sammen med ham i kebabvogna.

– Når barna kommer i tenårene snakker de nesten ikke til foreldrene. I Tromsø er det mye stoff og "mannskjit" blant ungdommene, men Lene slapp alt det der tullet. Vi jobbet sammen i vogna, og fikk pratet masse med hverandre, sier Jan Arve Sortevik.

– Flink
Og selv om han er enig med datteren i at han er den beste kebabselgeren, skryter han av hennes evner som kokk og selger.

– Lene er veldig flink til å lage kebab. Det er mange måter å lage kebab på, og er ikke så enkelt som det kanskje ser ut som, sier han.


...ser man det var karrierekvinnen sin det ;-)

Anonym sa...

Er det mulig å være så barnslig som Lene var igår?
Hun sto der å skjelte ut Margrethe fordi ik hadde sko som matchet..
Tror lillesøsteren min på 14 år er mer moden, enn den sinnsyke dama på 25..
Og hu kaller Margrethe pedohore, hu går jo selv etter en som er tre år yngre..
Og d stygge fellesskapet, d omhandler faen meg ikke alle, bare de som de vil ha med der...
Og nanna, hu er den største klysa...
TAktikk, taktikk, eneste som ligger i hodet hennes, hu skal ik beskyldre margrethe for akkurat d...
Hver gang det kommer inn en ny , så er hu den første til å spørre:
er du her for opplevelsen eller for å spille?
Blir kvalm av Lene og Nanna, og det verste er at de to er de styggeste på Paradise også, og de tror de er så digge..

Gutt(18)

Anonym sa...

Vel jeg syns paradis hotell er et program med bortskjemte drittunger,som går rundt og sprader og gjør ingenting.Det er kvalmende.Dette programmet inneholder INGENTING,et gjeng med hjernedøde personer som sprader rundt og lager barnslig umodent dritt rundt seg. Jeg fatter ikke at det finnes mennesker som melder på slikt. Og ang skjønnhet,så hjlper det lite,som en sier "fint hus,men ingen hjemme ".Så er dte med disse her også.Knulle kan alle gjøre ,det skal ikke mange IQ ene til det

Anonym sa...

Jeg hater Lene !!!! Hun er ekstremt slem mot margrete.. stygg fittehore hun lene er azz,

Anonym sa...

Er det mulig LENE! Tror du bør revurdere sykologistudiene dine. Få heller hjelp til å studere deg selv og måten du er på!!! Noe av det råtneste jeg har sett uten tvil!!! Nanna er ikke stort bedre heller!!! På hode og stumpen ut:)

Anonym sa...

Lene. Studerer du psykologi for å forstå deg selv bedre? Ikke lett å forstå en psykopat vettu:) Vel, lykke til så langt opp i rompa du måtte komme;)

Anonym sa...

Er så enig, så enig med mye av det som står her. Er sjeldent noen får meg til og føle så mye sinne ovenfor et menneskets oppførsel, slik Lene gjorde i gårsdagens episode!! Kan ikke skjønne hvordan noen kan behandle folk slik. Og grunnen er fordi Margrete er sjenert og synes det er lettere og få kontakt med gutter enn jenter. Kan jeg forstå godt, spes når en møter denne manipulerende gjengen med Lene, Nanna og etterdiltere som Karita.. Ingen skal vel trenge og gjennomgå for at man synes det er vanskelig og komme innpå en sammensveiset jentegjeng. Alle jenter vet vel hvordan det kan være.
Og enda verre synes jeg at Lene er psykologi student. Håper for guds skyld at hun kun tar et grunnfag, og ikke et studie. Er ikke mye empati og skimte der nei.
Er så glad for at tv3 satte en stopper for grusomheten idag, men synes Lene el begge skulle gått ut. Det er så fortjent. Også for og sette en standar at mobbing faktisk ikke er godtatt. Takk og pris for at det finnes godhet i verden!!

Anonym sa...

Jeg er så veldig, veldig glad for at så mange reagerer på det de nå har sett på TV3.. og tar avstand fra mobbing. Dette viser jo hvor stor makt en "sterk" person har, og at det kan ende med at alle rundt ikke tør å si fra. Tipper dette blir studiemateriale fremover, her er det mye å lære for hvordan mobbing faktisk kan utarte som en svulst i en gruppe. Jente 40.

Anonym sa...

Endelig reagerte TV3 og Lenes høyre hånd ofret seg straks for sitt idol.Tror det blir mest synd på Nanna når hun skjønner hva hun har vært med på.Lene går vel rundt med hodet hevet, psykopater forstår ikke at de har gjort noe galt, de skylder på alle andre.
Skremmende. hvordan ett menneske kan manipulere nesten hele gruppa,Nor er vel ikke "skarpeste kniven i skuffen",men Karita virket da nokså oppegående.
Ellers er jeg skuffet over Petter, han virket som en ok fyr, helt til i kveld. Da var han faktisk den eneste av guttene som syntes behandlingen av Margrete var helt ok.

All ære til Margrete for å stå imot presset.

Anonym

Anonym sa...

"Både Petter og Mats er to veldig sympatiske gladgutter"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, må være noe av det dummeste jeg har hørt!

Anonym sa...

Det værste er at Lene aldri kommer til å forstå at det er ho som har driti seg ut. Ho kommer fremdeles til å vandre rundt med "venner" som ikkje tør å si ho imot og føle seg supernaturel. Sprøtt!!! Selvinnsikten har svikta i dette tilfellet! Håper folk slutter å slikke ho opp etter assen. At folk heller sier det de mener til ho, eller rett og slett bare ignorerer ho. Ignoranse kan være temmelig fælt, men tror det er det eneste som kanskje kan hjelpe ho til å forstå det ondskapsfulle ho har gjort.For da må ho jo tenke.. Margrethe er nok ikke den eneste personen ho har regelrett mobba! Mobbing æ ut!!