tirsdag 10. mars 2009

Dagens episode av Paradise Hotel - og fortsettelsen

Jeg synes skikkelig synd på Rune Gammelsether under dagens episode av Paradise Hotel på TV3. I første episode møtte han eksen Ida Gran. Og hun oppførte seg skikkelig kjipt overfor han. Og det fortsatte hun i dagens episode. De slo opp, ifølge dem, fordi hun var utro med en av hans kompiser. Skikkelig dårlig av henne.
Og nå har jeg lest at han kompisen som hadde seg med Ida på en senere tidspunkt sjekker inn på hotellet. Det må være skikkelig kjipt å være i hans situasjon på hotellet.
Og det gjør ikke situasjonen bedre at Ida oppfører seg som hun gjør. Håper det endrer seg.

Ellers så leser jeg på VG at en Bollywood-skuespiller, Negar Khan, senere sjekker inn på Paradise Hotel. Det er tydelig at produksjonstemaet bak tv-serien har flere ess i ermet. Så det er bare å følge med. Og det skal jeg. I likhet med over en kvart million nordmenn ifølge nettstedet Kjendis.

2 kommentarer:

Tom sa...

Da jeg så bildet av Negar Khan i dagens VG fikk jeg umiddelbart assosiasjoner til Dolly Duck. Hu ser ut som reine nebbdyret.

Nå er det ikke sikkert Gammelsether tok seg så nær av frøken Grans sidesprang. Er ikke sikkert han har vurdert henne som en kandidat som mor til hans barn. Han så kanskje på henne som en midlertidig puledokke?

Ida Gran, Noor Kamil og Negar Khan har forøvrig alle tidligere vært avbildet lettkledd i Vi Menn.

Trine Grung sa...

Denne har ikke jeg sett...da hadde jeg jo kreditert bloggen :-) Kanskje neste gang!