lørdag 7. februar 2009

DDR - Forrykende gruppe med forførende sanger

Gruppen DDR sin oppreden på "Gullfisken" på TV2 ble for sterk kost for mange småbarnsforeldre. Gruppen bestående av Atle Antonsen, Johan Golden og Berit Boman hadde en veldig sexy og sensuell opptreden med sexy og lettkledde damer som danset erotisk på scenen. Og fordi dette gikk i beste sendetid klaget endel foreldre, fordi det mener programinnholdet ikke egnet seg for barn som så på.

Nå leser jeg på Kjendis at opptredenen var i forbindelse med at de senere i år kommer ut med en samleplate og skal dra i gang en norgesturné. Gleder meg! På kjendis kan du også se sceneopptredenen som ble for sterk kost for noen.

1 kommentar:

Hans Olav sa...

Nå skal det jo sies at "Beste sendetid" regnes som avsluttet kl. 22.00. DDR opptrådde, hvis jeg husker riktig, omtrent kl. 22.15, altså etter beste sendetid.

Og det var helelr ikke ment som et famileprogram. Hadde TV2 ment at "Gullfiksen" skulle være det, ville de mest sannsynligvis begynt tidligere på kvelden. Kvalifisert gjetning tilsvear at showstart da ville ligget omtrent kl. 20.00., og ikke kl. 21.40.

Dette er altså, for alle med litte mediekunn- og kjennskap, en klassisk ikke-sak hvor TV2 ikke har noe å frykte.

Hans Olav 22