lørdag 10. januar 2009

Ventet nye opptøyer i Oslo i dag - ta bilder og video av idiotene og hjelp politiet

Torsdag kveld ødela et fåtall personer i Oslo en fredelig markering mot maktbruken i Gaza som Israel utøver. Dette svekker budskapet de tusenvis av demonstrantene prøver å få frem.

NTB skriver at "De pågrepne er i alderen 15-27 år, mange av dem er barn av innvandrere, men de fleste er norske statsborgere. I tillegg er en person tyrkisk, en fra Iran, en fra Frankrike og en fra Sverige." Og det er også kommet frem at det bare var en med palestinsk bakgrunn blant de pågrepne.

I dag kl 14.00 blir det en ny demonstrasjon mot det forferdelige som skjer i Gaza. Og igjen er det ventet pøbler som bare er ute etter å lage bråk.

Blant annet sier politiet at de har etterretningsinformasjon om at demonstranter fra ekstreme miljøer i utlandet kan være på vei til Norge for å delta i dagens demonstrasjon.

Og kanskje vil blitsere og fotball casuals også lage bråk.

Så mitt råd er å holde seg unna Oslo sentrum i dag.

Hvis du er litt mer modig kan du prøve å ta bilder og videoer av disse bråkmakerne (vær forsiktig, og bruk hjelm!) og levere dem til politiet. De har flere ganger brukt slike bilder og videoer som bevismateriale tidligere for å få dømt bråkmakere. Lykke til!

Noen artikler som handler om dagens varslete aksjon og hvem disse pøblene er er 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

Ingen kommentarer: