torsdag 8. januar 2009

Ta saken i egne hender - Boikott følgende israelske varer

De siste dagene har man kunne lese utallige avisartikler om det forferdelige som skjer i Gaza.

Blant annet at israelerne har drept flere hundre barn, de har forlatt gråtende barn igjen alene som ligger ved sine døde foreldre, om at Israel har angrepet FN og drept en ansatt i FN i en FN-kolonne i Gaza, og at de er totalt hensynsløs til at barn og uskyldige blir drept. Og at de ikke bryr seg om at en hel verden fordømmer deres handlinger.

Hva kan vi så gjøre med dette? Du og jeg? Jo, vi kan boikotte israelske varer:
  • Ser du at strekkoden i butikken begynner med "729" er det stor sannsynlighet at det er en israelsk vare.
  • Generelt sett er mye frukt og grønnsaker som selges i Norge er fra Israel. Sjekk merkingen, og sjekk om de stammer fra Israel.
  • Økologiske gulrøtter: De er stor sannsynlighet for at disse er israelske.
  • Jaffa appelsiner og mandariner: Disse er israelske.
  • Nicola: Nypoteter.

8 kommentarer:

Duffman sa...

Det heter ikke mandarin men klementin...
Takk for listen nå vet jeg akuratt hva jeg skal kjøpe.

<3Jaffa

Natalie sa...

flotters!

Min mor, meg og min bror har alltid boikottet Israel, dette kommer vi ikke til å slutte med før palestinerene får tilbake det som hører til dem.

stå på og spre budskapet :)

Natalie sa...

Duffman: Mandarin og klementin er to forskjellige frukter. Bare til opplysning liksom.. :p

Clare&Geir Travels sa...

Palestinerne burde blitt kastet ut av Norge, så mye dritt som de skaper. Og det har aldri vært noe palestina, og de har aldri hatt krav på noe heller. Sett deg inn i historien.

Jørgen sa...

Hei din nisse! Vaakn opp til virkelighetens verden! Israel prøver i det minste å skåne sivile. Hamas bruker sivile som levende skjold, samt at de ikke oppgir stridende tapstall. Det med flere hundre barn er rein propaganda du drar ut av løse lufta.

Makan til lite kritisk tenkning har jeg sjeldent sett.

lina sa...

Jørgen:
Sjekk nyhetene...gjerne noe annet enn norske også.
"Hamas bruker sivile som levende skjold"... Har du ikke fått med deg at Israelske snikskyttere tar seg inn i Palestinske hus, beordrer den palstinske familien til å bli i huset... DET er ihvertfall a bruke sivile som skjold.
Mener du Hamas burdte tatt seg inn i ett annet land for å krige mot Israel derfra? Dum som jeg var så trodde jeg Hamas var Palestinere... (!). Jævla idiot ass...
Så jævlig greit å uttale seg når man aldri har sett en bombe falle, eller måttet klatre over døde SIVILE mennesker som Israel har drept...

MvH krigsherjet barndom

Børge sa...

Prøver israel å skåne sivile?? Mye rart skal man lese nå om dagen.. Har aldri kjøpt israelske varer..kommer heller aldri til å gjøre det..

Hans sa...

Skal kjøpe mer varer fra Israel og kaste de på de "palestinske" flyktningene som ødelegger Oslo, hva f hjelper det? At annen hver nordmann skal hate de enda mer? Bomb de til helvete. Har allerede støttet Israel med flere donasjoner