torsdag 15. januar 2009

Rørlegger i Oslo - Hvem skal man velge

Når du trenger rørlegger kan det være vanskelig å velge.

Hvem er seriøs, og hvem er useriøs?
Hvem tar en fornuftig pris for materialer, og hvem tjener seg rik på materialer?
Hvem gjør en god jobb, og hvem gjør det fort og unøyaktig?

Hos Gulesider.no kan man lese og skriver brukeromtaler av rørleggere. På denne måten kan du lese andres erfaring med en rørlegger, og du kan fortelle andre om din erfaring med en rørlegger.

Jeg hadde tenkt å skrive min erfaring på Gulesider. Om rørleggerbedriften Rørleggersentralen AS. Men det gikk ikke an, fordi de har blokkert for at man kan skrive omtale om dem. Det er nok smart, for jeg har veldig dårlig erfaring med Rørleggersentralen AS. Og derfor hadde brukeromtalen min om dem ikke blitt noe de ville ønsket skulle stå der.

Så generelt sett vil jeg si at man ikke bør velge en rørlegger på Gulesider som har blokkert for brukeromtaler. For da er det nok en grunn til at de har blokkert det. Sannsynligvis at de har fått mye dårlig omtale. Vurder heller dem som har brukeromtaler om dem. Lese gjennom dem og velg en som høres seriøs, grundig og ikke grådig ut.

Her er en oversikt over rørleggere i Oslo og hvem som har har brukeromtaler.

Lykke til!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei. Jeg er så enig! Det er vanskelig å finne riktig rørleggerfirma og bruke når man ikke får noe anbefalt. Jeg skulle totalrenovere badet, det var viktig for meg at det ikke skulle ta for lang tid og at jeg ikke måtte mase på diverse håndverkere underveis. Fikk til slutt en anbefaling om å bruke et firma i Oslo, Tore Orvei AS. Fikk anbud av dem og gikk for det.

Og det har jeg virkelig ikke angret på!! Hele prosjektet gikk helt smertefritt! Ikkeno mas, eller styr. De ble ferdige når de skulle og regningen var iht anbud. Helt supert!!

Så hvis noen trenger en anbefaling så har dere fått min;)