torsdag 15. januar 2009

Israel-venner: Er angrep på FN også greit?

Jeg leser at Israel har angrept FNs hovedkvarter i Gaza i dag.
Tidligere er to FN-skoler bombet. En FN-sjåfjør er drept. Og FNs største varelager for medisinsk utstyr er angrepet og brent.

Et angrep på FN er et angrep på resten av verden. Tror og håper dette får konsekvenser for Israel, både på kort og lang sikt. Eller bryr ikke Israel seg overhodet om resten av verden?

Er alt dette greit Israel-venner?
Hvis det er det, hva er så ikke greit?

4 kommentarer:

Alias sa...

Så lenge Israel kan føre den jødiske rasen vider og fjerne alle arabere og annet pakk i Israel så gjør de jobben sin. Det er den eneste måten Messias kommer tilbake og vi får stå ved siden av gud.

Laddeup sa...

Har også lest at det ble avfyrt antipanservåpen og maskingeværsalver fra FN-byggningen mot israelske styrker. Er dette bekreftet eller avbekreftet av FN. Hvis det er sant, så skjønner jeg Israel. Da har FN er stort forklaringsproblem. Hva gjør Hamas der inne. Isåfall bekrefter dette at Hamas benytter ikke fientlige installasjoner som beskyttelse. Dette er vel ikke riktig krigføring fra Hamas sin side. Å beskytte seg bak hjelpearbeidere og matvarelagere, som de vet at det medfører stor harme hvis Israel angriper.
Dersom dette ikke medfører riktighet, så har Israel et stort problem, da har de ikke god nok etterretning. Slikt skal bare ikke skje.

Elling Scott sa...

Idiot! Bombingen av Dresden bidro til fred i Europa: 200.000 kvinner og barn og gamlinger drept i løpet av et par netter. Hiroshima og Nagasaki brakte fred til Asia: Antall døde og lemlestede? Hva slags skjebne tror du Europa har i vente med et muslimsk flertall? Du er en kunnskapsløs og historieløs drittsekk og satan. Og det som rammer dine barn og barnebarn, har dere vel fortjent.

Victoria sa...

Nå har det seg slik at de israelske soldatene ble skutt på fra byggningen, men jeg syns likevel ikke det var greit. forståelig, men ikke greit. Men det syns ikke Israel heller og gått ut å sagt akkurat dette; At det var en stor feil og at de beklager på det sterkste. Israel gjør også feil, de er bare mennesker som kriger.